VICHY – Revolucija proti 3D nepravilnostim

Včasih je bilo za doseganje popolne polti treba uporabiti več plasti kozmetičnih izdelkov, vendar ima koža, ki je nagnjena k nepravilnostim, zaradi večplastnega nanosa pudra pogosto nenaraven videz, ki spominja na »masko«. Novi korektivni puder Dermablend 3D Correction obljublja preoblikovanje 3D nepravilnosti v 2D – v samo eni plasti. Kako je to mogoče? Dermablend 3D Correction vsebuje visoko koncentracijo pigmentov, zato je za vidni učinek dovolj le en nanos, ki navlaži, matira in korigira videz kože za 16 ur. Koža, ki je nagnjena k aknam, postane gladka, polt se izravna in obraz postane »pripravljen na soočenje s svetom«.

 

Dermablend 3D Correction, cena cca. 22 €.
Dermablend 3D Correction, cena cca. 22 €.

Vse do danes je bilo za doseganje popolne polti treba nanesti več plasti kozmetičnih izdelkov (podlago, korektor, puder …). Čeprav kombinacija različnih izdelkov omogoča enakomerno polt, nepravilnosti v obliki izboklin, vdolbin in brazgotin ostanejo vidne, obraz pa dobi nenaraven videz. Letos Vichy Dermablend daje poudarek na korekcijo vidnih nepravilnosti na koži in je razvil korektivni puder za mastno kožo, nagnjeno k aknam Dermablend [3D CORRECTION]. Zahvaljujoč revolucionarni in inovativni teksturi Alliagel™ korektivni puder omogoča, da koža svobodno diha, medtem ko aktivni sestavini salicilna kislina in Eperuline delujeta na nepravilnosti in preprečujeta rdečico.

1DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder zagotovi vidni učinek v le enem nanosu! Novi izdelek dodatno navlaži, matira in popravi kožo za 16 ur ter ji nudi občutek lahkotnosti in izjemno naraven videz. Korektivni puder vsebuje formulo AlliAgel™, ki zagotavlja izjemno čutnost v kombinaciji z najvišjo učinkovitostjo. Tekstura združuje vodno in brezvodno fazo, ki se med seboj odlično dopolnjujeta in ohranjata svoje najboljše lastnosti. Vodna faza daje občutek navlaženosti in svežine ter kožo pomirja. Po nanosu pudra na koži ostane tanka, mehka in žametna tančica. Zahvaljujoč teksturi brez olja in z optimalnim izborom mineralnih pigmentov ostane koža gladka od jutra do večera.

Vichy DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder popolnoma poenoti barvo kože in hkrati zgladi, izravna in preoblikuje videz 3D nepravilnosti v teksturi kože v 2D. Zahvaljujoč salicilni kislini s keratolitičnimi lastnostmi formula deluje tudi na najbolj trdovratne nepravilnosti in s pomočjo eperulina, pomirjevalne aktivne sestavine, deluje proti draženju kože in rdečici ter preprečuje nastanek pigmentnih brazgotin, ki so posledica aken.

Nika Veger
Nika Veger

Priznana lepotna strokovnjakinja in vizažistka Nika Veger novi puder Vichy Dermablend 3D Correction priporoča kot »must« izdelek za nečisto kožo: »Če je vaša koža nečista ali posuta z nepravilnostmi, potem verjamem, da se vrtite v začaranem krogu. Nepravilnosti želite prekriti s pudrom, ta pa običajno draži kožo in maši pore, zato je ponoven izbruh nečistoč neizogiben. Ta krog lahko prekinete z uporabo novega pudra Vichy Dermablend 3D Correction, ki je hipoalergen in nekomedogen, kar pomeni, da kože ne draži in se ne useda v pore. Odličen je tudi zato, ker kljub močnemu in dolgo obstojnemu prekrivanju pusti, da koža diha, deluje lahkotno in ne da videza maske. Le tanko tančico, kot bi kožo prekrili s čudovitim, enakomerno obarvanim in mat šifonom