Giordani Gold Essenza Blossom parfum

Pri izbiri parfuma sem vedno bila zelo izbirčna. Nikoli nisem želela dišati, kot vse ostale prijateljice, ker nisem našla vonja, ki bi podkrepil mojo osebnost, dolga leta nisem uporabljala parfumov.

Še danes, skrbno izbiram parfume in jih tudi variiram glede na letni čas. V moji zbirki, ki sem jo tudi večkrat pokazala v Insta storyih, ob Thierry Mugler parfumih, ki prevladujejo, najdeš tudi Shiseido Bloom, Scandal Jean Paul Gaultier Scandal in seveda kar nekaj Oriflame parfumov. Vsem parfumom so skupne kvalitetne in skrbno izbrane sestavine, ki kreirajo harmoničen, ne preveč dominanten cvetlično – sadni vonj.

V mojo zbirko pomladnih parfumov sem nazadnje dodala Oriflame Giordani Gold Essenza Blossom. Sestavljajo ga osrednje note cveta pomarančevca v kombinaciji z nežno kamelijo in bogatim jasminom, ki se razkošno prepletajo, da ustvarijo dragocen akord Rose Gold. S toplim in čutnim zaključkom, ki poudari to, kar sem.

Giordani Gold Essenza Blossom parfum

Zgornje note: hruška, mandarina, arabski jasmin

Osrednja nota: akord kamelije celebratissimaesenca cveta pomarančevca, tahitijski ylang

Spodnje note: vanilija, ambroks, mošus

Vrhunska kombinacija, dopolnjujočih se dišav je ujeta v ikonično stekleničko, ki jo krasijo detajli iz pravega 18-karatnega zlata.

Dišava Giordani Gold Essenza Blossom je trenutno znižana. Tako, da če si jo želiš pohiti z naročilom.

PR