Podoživi najstniška leta in preizkusi to pričesko

Devetdeseta se vračajo, oziroma lahko rečemo, da so se že do dobra kar vrnila. Poleg vseh oblačil, živahnih senčil, rjavi šmink,…, so se sedaj še vrnila pramena. In ja, ne kar ena pramena, ampak tista »široka«, katere začetnici sta bile dvojčiči Olsen.

Če smo do sedaj stremele k temu, da naša pramena izgledajo čim bolj naravno, je sedaj s tem konec!

View this post on Instagram

Partial highlight + lowlights + partial base color at the nape area ?? She wanted to add more depth but make the blonde stand out more. SWIPE to see the formula ?✅ – Natural level 4-5 Color formula @kenraprofessional 5NA 4N Bleach @oligopro + @brazilianbondbuilder #b3brazilianbondbuilder 20Volume. Shadow root using the same base formula for 10 minutes. Lowlight @kenraprofessional 5nb 4N Blonde toner @redken 9NB 9GI for 10 minutes @trussprofessional purple shampoo for 5 minutes. @trussprofessional deluxe primer as a leave in conditioner #highlights #chocolatehairwithhighlights #redkenformula #statementpieces #thickhighlights #gizellestylesorlando #orlandostylist

A post shared by G I Z E L L E R A M I R E Z (@gizelle_stylesorlando) on

Naravni videz ni več v modi, sedaj so v trendu široka pramena v blond ali rjavem odtenku. Balayage je sicer super zadeva, a preveč pogosto ponavljanje lasem vzame dimenzijo in naravnost. Tole monotonost lahko sedaj spremenimo s širokimi prameni v nežno in peščeno blond, ali pa se odločimo za bolj tople čokoladne odtenke, katere popestrimo z medeno blond odtenkom.

Ja, se strinjam, ta trend lahko hitro izgleda zelo poceni in nedodelano. Zato je toliko bolj pomembno, da se barvanja ne lotiš kar sama doma, ampak se odpraviš k strokovnjaku, ki bo v samo enem pramenu zmešal različne odtenke. Skrivnost tega barvanja je, da se barva preliva iz temnejše pri koreninah, do svetlejše na konicah las.

Da bodo tvoji široki prameni dolgo časa ostali moderni in sijoči, je med barvanji potrebno 1x-2x obiskat frizerja, ki bo na lase nanesel prozoren preliv, kateri bo lasem podaril čudovit sijaj, jih okrepil in osvežil barvo.

Sama sicer nisem prepričana o tem trendu in ga zagotovo ne bom preizkusila. Ampak morda pa bo navdušil prav tebe!