Dnevi lepote v dm prodajalnah

Dnevi lepote v dm prodajalnah po vsej Sloveniji ponovno navdušujejo z izbranimi ugodnostmi, presenečenji in novostmi.

Vse do 27. aprila se boš ob nakupu ličil nad 30 evrov razveselila inovativnega darila za čudovite trepalnice, pri nakupu vsaj treh ličil ob predložitvi active beauty kartice, pa boš prejeli kar 30-kratne točke. 
Veronika je v dm prodajalni izbrala naslanja štiri ličila :


Svojo kožo je na začetku matirala z PUPA negovalno BB kremo in primerjem. Vsebuje zaščitni faktor 20 za vsakodnevno zaščito pred UV žarki ter je brez olja, parabenov in vonjav.

Pred nanosom maskare je trepalnice negovala še z Eveline Serum za trepalnice SOS Lash Booster. Serum i zboljšuje rast trepalnic in jih varuje pred izpadanjem, prav tako pa jih celostno krepi, obnavlja in hrani. Serum je primeren tudi za občutljive oči.


Paleta senčil RevolutionPRO New Neutral, ki poskrbi za zapeljiv pogled. Barvna shema, je na prvi pogled videti precej divje, a prvi vtis vara, saj paleto odlikujejo relativno naravni; zlatkasti, rjavo-rdeči in rožnati odtenki v mat in bleščeči varianti. Veronika je za svoj look uporabila naslednje odtenke: za osnovo je uporabila odtenek Prime in Tone, očesno gubo je zasenčila z odtenkoma Glimpse in Claret, črto nad in pod trepalnicami je ustvarila z odtenkom Scarlet, look je zaključila z bleščicami v barvi Corona .

DEBORAH maskaro za takojšnji volumen 24ORE INSTANT MAXI VOLUME, ki poskrbi za nepopisen volumen že s prvim nanosom. Trepalnice elegantno podaljša in ustvari čudovite krivulje, ob tem jih ne zlepi.