NOVO: Max Factor False Lash Effect Raven black maskara

False Lash Effect maskara je ena izmed najbolje prodajanih maskar znotraj blagovne znamke Max Factor, ki je med damami poznana in ljubljena širom sveta po svoji kreaciji dramatičnega volumna in učinka videza umetnih trepalnic, brez da bi trepalnice bile in izgledale umetno.

Toda to je le začetek zgodbe, katero sedaj Max Factor postavlja na povsem nov nivo.

Sedaj lahko prestaviš svoj dramatičen zgled trepalnic v “tretjo prestavo” z NOVIMI produkti, s katerimi je mogoče ustvariti intenzivnost, definiranost in volumen.

Max Factor false lash effect maskara PMPC: 14,99 €

Originalna, ena izmed najbolje prodajanih maskar, False Lash Effect Maskara, je kot nalašč za tiste, ki želijo doseči videz umetnih trepalnic, ne da bi slednje izgledale umetno.

Ta volumenska formula zgosti, priviha in definira trepalnice brez, da bi se tekstura kopičila v grudice.

Okrepljena je z negovalnimi sestavinami, z vitaminom B5, za izgled pernatih trepalnic, a krepkega, udarnega izgleda oči.

 

Max Factor False lash effect max out primer za trepalnice PMPC: 9,99 €

Za popolno preobrazbo trepalnic, maksimiziraj drznost učinka maskare, z novim primerjem za trepalnice False Lash Effect Max Out primer.

Ta formula, ki je prva na trgu široke potrošnje, je okrepljena z inovativnimi, modrimi pigmenti, ki povečajo odprtost pogleda, zaradi česar so oči videti svetlejše, mikro-fiber sestavine, pa dajejo tvojim trepalnicam debelino in dodaten volumen ter dolžino.

Za maksimalen učinek ga nanesi na trepalnice pred False Lash Effect Maskaro.

Max Factor False lash effect raven black maskara PMPC: 14,99 €

Če iščeš in želiš poseči po dramatičnem videzu trepalnic, povzdigniti tvoj pogled na nov, višji nivo intenzivnosti, preprosto moraš preizkusiti novo maskaro False Lash Effect Raven Black.

Maskara vsebuje svetleče, krokarsko črne pigmente in volumensko formula, ki trepalnice med seboj izjemno lepo loči in jih privzdigne do novih razsežnosti.