VICHY – Nova formula proti staranju

Staranje kože je biološki proces, ki vpliva na splošno ravnovesje kože, kar se z leti kaže v izgubi njene odpornosti in gubah. Ko dan počitka ni več dovolj za okrevanje in se pojavijo znaki staranja, kot so povešene obrazne linije, polt brez sijaja in izguba čvrstosti, koža potrebuje novega zaveznika, ki se intenzivno bori proti dnevnemu staranju kože – Liftactiv Serum 10 Supreme.

 3DOLGOROČNO STARANJE JE POSLEDICA DNEVNEGA STARANJA KOŽE

Vpliv časa oziroma ur, ki minevajo, pusti na obrazu sledi, ki jih opazimo sami. Vichy je klinično in objektivno izmeril staranje kože čez dan: od jutra do večera koža izgubi sijaj, znaki utrujenosti so bolj vidni, njena čvrstost se zmanjša in gube postanejo bolj izrazite. Taki znaki so lahko popolnoma enaki znakom dolgoročnega staranja. Sčasoma ti znaki staranja postanejo vse bolj izraziti: gube so globlje, koža pa izgubi svojo čvrstost.

Koža z leti okreva 5-krat počasneje, kar kažejo tudi Vichyjeve raziskave, ki so razkrile, da mlada koža za ponovno vzpostavitev svoje obnovitvene funkcije potrebuje 6 ur, medtem ko zrela koža za to potrebuje 30 ur. Rezultat nepopolnega okrevanja zrele kože je lahko kopičenje znakov staranja.

1Vichy je v novem izdelku Liftactiv Serum 10 v eni formuli združil dve močni sestavini za pospešeno obnavljanje kože RAMNOZO + FRAGMENTIRANO HIALURONSKO KISLINO:

 

  • Ramnoza rastlinskega izvora

Med različnimi vrstami sladkorja je bila izbrana ramnoza, enostavni sladkor z edinstvenimi anti-age lastnostmi, ki vpliva na krepitev strukture kože in zmanjšanje znakov staranja. Ramnoza je rastlinski sladkor, ki ga pridobivamo iz navadne breze (Betula pendula) in ima posebno moč v boju proti staranju kože.

  • Fragmentirana hialuronska kislina

Fragmentirana hialuronska kislina je bila izbrana zaradi njene edinstvene velikosti, saj je bistveno manjša od klasične molekule hialuronske kisline. Znana je po svojih anti-age lastnostih in pozitivnih učinkih na elastičnost kože ter ima posebno sposobnost prodiranja v kožo.

Nova edinstvena formula izdelka Liftactiv Serum 10 Supreme povrhnjici zagotavlja dvakrat več ramnoze. Biološka razpoložljivost ramnoze je podvojena. Liftactiv Serum 10 Supreme deluje na 10 vidnih znakov staranja kože: GUBE, IZGUBO ČVRSTOSTI KOŽE, DROBNE GUBICE, PUSTO POLT, UTRUJEN VIDEZ, NEENAKOMERNO POLT, IZGUBO POLNOSTI KOŽE, IZGUBO TONUSA KOŽE, ZNAKE UTRUJENOSTI, IZSUŠENO KOŽO. Koža je po uporabi izdelka v trenutku in vidno preoblikovana, njeno obnavljanje pa je pospešeno. Liftactiv Serum 10 Supreme je preizkušen pod dermatološkim nadzorom, ne vsebuje parabenov in je primeren za občutljivo kožo.

2LINIJA LIFTACTIV: CELOVIT ODGOVOR NA STARANJE KOŽE

Linija Liftactiv vključuje dnevno nego Liftactiv Supreme, ki je na voljo v dveh teksturah – za normalno do mešano kožo in za suho kožo, nočno nego, Liftactiv Serum 10 za oči in trepalnice za nego področja okoli oči, Liftactiv Advanced Filler za popravljanje globokih in navpičnih gub, Liftactiv Yeux za nego področja okoli oči ter novost linije Liftactiv Serum 10 Supreme za mladosten videz kože.