To zmore nova kolekcija trendi elastik

zacetnaPo tem, ko so elastike za lase “Invisibobbles” v izjemno kratkem času osvojile ves svet in jih danes nosi skoraj vsaka izmed nas, proizvajalec sedaj dopolnjuje zbirko z dvema novima proizvodoma. Kaj zmorejo?

Kaj so Invisibobbles?

Nikoli še elastike za lase, lahko celo posplošimo na vse dodatke za lase, niso dosegle takšne evforije kot Invisibobbles. Obljubljajo, da ne spremenijo strukture las – ne puščajo preloma las tam, kjer je sedela elastika, nimajo kovinskih delov ali spojev, ki lomijo lase in razcepljajo konice ter zaradi njihove oblike in težkega zategovanja omogočajo čop,figo ali kito brez glavobola.

1Kaj je novo?

Obstajata dva nova izdelka. Nov je “Invisibobble nano” – elastika, ki je manjša, ima manj spiral in je namenjene za spenjanje tanjših las, ob tem je idealna za spenjanje kit ali vencev iz kit. Drugi izdelek je “Invisibobble Power” – elastika, ki zagotavljajo ekstremno močan oprijem, zato je idealna izbira za šport.

Nove fleksibilne elastike so na voljo v štirih različnih barvah (svetlo modra, roza, črna in prozorna) in stanejo približno 6 €. Kupile jih boste lahko konec marca, oz. nekaj dni prej tudi na njihovi uradni spletni strani.

Invisibobble Powe
Invisibobble Powe
Invisibobble nano
Invisibobble nano