SHISEIDO Ever Bloom… večnost trenutka

»Vidimo jo, kako gre mimo. Povsod je sproščena. Njena eleganca prodre v vse stvari. Ta eminentno moderna ženska, si izbere dišavo, ki ni resnična; je vtis, dobrohotna tančica svetlobe in privlačnosti, dišava, ki na svoj poseben način namiguje na novo obliko ženstvenosti: mehkejšo, bolj utelešeno, bolj avtentično.«

Že od samega začetka je ta ideja tlela v samem srcu blagovne znamke Shiseido. Ta japonska in na splošno orientalska ideja o popolni Naravi. Naravi, ki je spoštovana. Naravi, ki se jo zaradi njene popolnosti časti kot boginjo. Narava, katere nedeljivi del so tudi človeška bitja.

Je tudi radodarnost, bogastvo duha; saj izraža zaupanje do žensk, ki posedujejo ogromen lepotni potencial, ki zgolj potrpežljivo čaka, da se ga odkrije. Shiseido je vodnik in spremljevalec na tej poti.

 

SHS EVER BLOOM EDP Parfumska voda za ženske 30 ml 65,00 € SHS EVER BLOOM EDP Parfumska voda za ženske 50ml 80,00 € SHS EVER BLOOM EDP Parfumska voda za ženske 90 ml 107,00 € SHS EVER BLOOM SHOWER Krema za tuširanje 200ml 37,00 € SHS EVER BLOOM BODY LOTION Losjon za telo 200 ml 42,00 € SHS EVER BLOOM BODY Krema za telo 200ml 65,00 €
SHS EVER BLOOM EDP Parfumska voda za ženske 30 ml 65,00 €
SHS EVER BLOOM EDP Parfumska voda za ženske 50ml 80,00 €
SHS EVER BLOOM EDP Parfumska voda za ženske 90 ml 107,00 €
SHS EVER BLOOM SHOWER Krema za tuširanje 200ml 37,00 €
SHS EVER BLOOM BODY LOTION Losjon za telo 200 ml 42,00 €
SHS EVER BLOOM BODY Krema za telo 200ml 65,00 €

Cvetoča nežnost

Vse se začne s črno-belo fotografijo cveta, ki izraža brezčasnost in večnost. Fotografija rože. Enostavne rože, večnega simbola ženstvenosti.

Suverena kamelija, serafična, mlečna, ujeta v enem samem trenutku. Leta 1940 jo je v svoj objektiv ujel Roso Fukuhara, sin ustanovitelja kozmetične hiše Shiseido in svetovno priznan umetnik.

Nikakor ni ena izmed tistih rož, ki svojo aromo oddajajo vsem in vsakomur, ki gre mimo, in prav tako ni okrasni šopek, ki ga je potrebno občudovati in ki obstaja samo v očeh drugih. Je samo čista, popolna kamelija, brezmadežno igriva, polna miline svoje najgloblje esence.

Roža opojne lepote in izredne nežnosti, skoraj krhkosti, roža, ki jo lahko odnese že najšibkejši aprilski veter. Roža, ki je večen v lastni, neminljivi lepoti. Roža z neskončno karizmo, popolna alegorija za žensko, ki lahko očara v trenutku in ostane v našem spominu… večno.

Občutljivo ženska, ki izgovori  skrivnostne besede: »EVER BLOOM«

 Večnost trenutka

3Neobvezna, trenutna, takojšnja: nenadno cvetenje belega rože, ki v trenutku sprosti – in to le za nekaj minut – mamljiv vonj in neskončno, večno sled, ki se ima moč za večno ustaviti v prostoru. Ta strašljiv šarm vas nežno obda in nikoli ne zapusti. Nikoli.

Shiseido si je zamislil novo cvetno dišavo, ki združuje skromnost in neverjetno moč, ki razkriva lepoto ženske.

Že tančica dišave SHISEIDO EVER BLOOM ima neverjetno prezenco.

Bistvo sebe, ki ga nosi nežen vetrič, nam razkriva talentiran oblikovalec parfumov, ki je tudi alkimist ljubezni:

»Predstavljal sem si prosojno cvetlično srce, ki je čisto in naravno. Abstraktno rožo, ki je ne morete natančno definirati, rožo z »zabrisanimi« robovi. Svilnato mehko tekočino, ki prekrije kožo. Na začetku sem iskal aromo ženskega vratu, tako čisto kot rosa.«

Aurelien Guichard – parfumer

Karakusa, izraz nove ženstvenosti

1Od kod prihaja ta čudovita, neprekinjena arabeska, ta skrivnostna tančica, ki jo lahko vidimo v Shiseidovem filmu SHISEIDO EVER BLOOM, in ki je prav tako prisotna na embalaži?

Tradicionalni japonski vzorec, ki se imenuje karakusa, je simbol sreče in vitalnosti. Najprej se je pojavil leta 1915, ko ga je, v sodelovanju z umetniki tokijske umetniške šole, oblikovala kozmetična hiša Shiseido. Videti ga je bilo moč v vseh oglasih tistega časa in vse do danes ostaja emblematični simbol kozmetične hiše Shiseido.

Karakusa neposredno namigne na bistvo Shiseidove EVER BLOOM dišave. Povsem naravno se ponaša s sporočilnostjo idej vitalne energije in žareče, popolnoma naravne lepote.

Utripajoče stekleno srce

 Steklenička ima gostoto finih predmetov. Njene proste, valovite in nežne linije ustvarijo željo po držanju tega predmeta v rokah.

Čutna steklenička, ki je intimen koncentrat narave in ženstvenosti, le stežka pričakuje dotik, ki ji podari življenje, tako da lahko deli svojo čarobnost. Svetloba, simbol notranje lepote, vstopa v stekleničko in jo osvetljuje od znotraj navzven.

Nežna krivina v trenutku spominja na gibanje valov ali na smer pihajočega vetra.  Steklenička deluje kot da je bila oblikovana v neprestanem gibanju.