Revolucija v negi las: prvi protokol za dolgotrajno nego poškodovanih las

L’Oreal Professionnel slovenskemu trgu predstavlja PRO FIBER, svojo prvo dolgotrajno nego poškodovanih las, ki se začne v salonu in nadaljuje doma. PRO FIBER je seštevek edinstvenega razumevanja poškodovanih las, izjemnih formul, ki so jih v 15 letih raziskovanja razvili v L’Orealovih laboratorijih, in strokovnosti L’Oreal Professionnel frizerjev. Srce inovacije je molekularnem kompleksu APTYL100, tehnologiji, ki ima sposobnost dolgotrajnega zadrževanja v lasnem vlaknu, medtem ko sicer že prvo šamponiranje odstrani večino negovalnih sestavin. PRO FIBER je dostopen izključno v pooblaščenih salonih L’Oreal Professionnel, v katerih educirani strokovnjak za profesionalno nego las na podlagi strokovne diagnoze las izbere ustrezen protokol in nudi personalizirano priporočilo za uporabo izdelkov doma. Rezultati salonskega protokola PRO FIBER so vidni takoj: konice las dajejo videz pravkar postriženih las. PRO FIBER rutina za domačo nego nato podaljšuje učinke salonskega protokola, tudi do 6 tednov. Z vsakim šamponiranjem se nega ponovno aktivira in nudi edinstvene kozmetične rezultate.

2Znanost za inovacijo PRO FIBER: APTYL100

Po 15 letih intenzivnega raziskovanja poškodovanih las so L’Orealovi laboratoriji razvili patentirano tehnologijo: molekularni kompleks APTYL100, tehnologijo, ki se dolgotrajno zadržuje v lasnem vlaknu, medtem ko sicer večino negovalnih sestavin odstrani že prvo šamponiranje. APTYL100 se aktivira z naslednjim šamponiranjem, celo do 4 šamponiranja, znova in znova. Rezultat traja tudi do 6 tednov, zahvaljujoč šestim monodozam „RE-CHARGE“. APTYL100 je edinstvena kombinacija dveh aktivnih sestavin: aminosilana in kationskega polimera. APTYL100 se nahaja v maski za dolgotrajno nego, ki je zasnovana za profesionalno storitev v frizerskem salonu, ter „RE-CHARGE“ monodozi, ki je namenjena domači uporabi, ob vsakem 4. šamponiranju.

PRO FIBER protokol se začne v salonu

PRO FIBER je dostopen izključno v pooblaščenih salonih L’Oreal Professionnel. Le frizer lahko s pomočjo PRO FIBER diagnoze oceni stopnjo poškodovanosti las. Nato lahko nanese ustrezen salonski protokol in nudi personalizirano priporočilo za uporabo izdelkov doma. Rezultati protokola so vidni takoj: konice las delujejo tako, kot da bi bili lasje pravkar postriženi.

Po diagnozi frizer nanese šampon – katerega, je odvisno od stopnje poškodovanosti las: za lase s poškodovano kutikulo bo uporabil RECTIFY, za obnovo poškodovane kutikule in korteksa bo uporabil RESTORE, za obnovo zelo poškodovanega korteksa in kutikule pa bo uporabil RECONSTRUCT. Po prvem izpiranju las bo frizer uporabil tehniko slojevitega nanosa, kar pomeni, da bo v odvisnosti od stopnje poškodovanosti na dolžine las nanesel ustrezen koncentrat. Na koncentrat bo nanesel masko za dolgotrajno nego. Pravilno doziranje je ključno in v ta namen je L’Oreal Professionnel razvil tehnično žličko. Po 5-ih minutah delovanja frizer še drugič izpere lase in zaključi protokol s prilagojeno nego RECTIFY, RESTORE ali RECONSTRUCT.

1Domača rutina: do 6 tednov trajanja z „RE-CHARGE” monodozo

Domača rutina PRO FIBER podaljšuje učinke molekularnega kompleksa APTYL100 na lasno vlakno. Vsako šamponiranje nego ponovno aktivira in daje edinstvene kozmetične rezultate. Vsaka od treh linij PRO FIBER (Rectify, Restore, Reconstruct) je zasnovana za specifično stopnjo poškodovanosti las in vsebuje popolno linijo izdelkov za domačo uporabo: šampon, balzam, masko in serum.

Ključni del domače rutine PRO FIBER je „RE-CHARGE“ monodoza. Ta vsebuje tehnologijo APTYL100, ki se nahaja v mehki, luksuzni in bleščeči kremi. Njena izjemna formula je rezultat dolgotrajnega raziskovanja. Njena tekstura se topi z lasmi. Nanašamo jo na oprane, mokre lase, ob vsakem četrtem šamponiranju, namesto balzama ali maske, ki ju običajno uporabljamo. Po 5-ih minutah so lasje preoblikovani in globoko nahranjeni, voljni in zlahka se razvozljavajo. Ko se posušijo, lasje izgledajo sijajni, svilnati in ukročeni. Zaradi monodoze učinki profesionalnega protokola trajajo do 6 tednov.

Oglejte si tudi video (v nemškem jeziku) kako uporabljati produkte: