Revolucionarni Kérastase produkt: L’Incroyable blowdry

S profesionalnim feniranjem v salonu dosežemo tisto pravo, mehko eleganco. V preteklosti so se fenirale samo ob posebnih priložnostih, dandanes pa je ta razkošen lepotni ritual postal dostopnejši. Dnevno oblikovanje pričeske ženski omogoča, da nadzira svoj stil ter ji daje občutek samozavesti, razkošja in privlačnosti.

zacetnaL’Incroyable blowdry blagovne znamke Kérastase popolnoma spreminja koncept stiliranja las. Ta čudežni preoblikovalni toplotni losjon omogoča optimalno oblikovanje in neskončne možnosti preoblikovanja brez ponovnega nanosa. Z L’Incroyable blowdry so pričeske obstojnejše, ponuja pa tudi neomejene možnosti oblikovanja in čudovite rezultate. Zahvaljujoč spominskemu oblikovanju L’Incroyable blowdry omogoča, da oblikovanje in preoblikovanje pričeske v le nekaj minutah.

Neprimerljiva formula za neprimerljive rezultate

Izdelek nanesete na vlažne lase, da ustvari mikroskopsko plast aktivnih sestavin, ki jih stimulira toplota. L’Incroyable blowdry nudi neskončno raznolikost zahvaljujoč Stimuli Responsive Styling.

Ko se toplota aktivira in se mikro delci začnejo taliti, si lasje zapomnijo obliko in mikro delci se lahko nato ponovno aktivirajo. To omogoča več možnosti preoblikovanja sloga z eno samo uporabo L’Incroyable blowdry. Tehnologija je združljiva tudi z ostalimi izdelki za nego ali stiliranje, ki se ne izpirajo, kar omogoča, da ga lahko uporablja absolutno vsaka ženska.

  • Termo-toplotna zaščita do 230 °C
  • Reaktivira se s pripomočkom za stiliranje, ki oddaja toploto, ob začetni temperaturi 150 °C
  • Čudežni mikro-vosek, občutljiv na toploto, se poveže z lasnim vlaknom in se s toploto ponovno aktivira, tako da lahko dosežete stil, ki si ga želite
  • Spreminjanje pričeske pod vplivom toplote  za dolgotrajen nadzor  nad obliko
  • Neskončna uporabnost brez ponovnega nanosa
  • Anti frizz zaščita do 96 ur, tudi pri 80 % vlažnosti

Narejen je test Move-hair®: Revolucionarno meritveno orodje, ki posnema gibanje las in analizira številne parametre za dekodiranje idealnega gibanja las – knovoontrola gibanja las.

Ohranja občutek čistosti, da lahko popoln stil uživate dlje, tudi če imate aktiven življenjski slog. Omogoča večkratno oblikovanje: lahko ste skodrani, kasneje so vaši lasje zravnani in nato spet skodrani.

Produkt lahko kupite pri vašem Kérastase frizerju. Za 150ml boste morale odšteti cca. 26€
Produkt lahko kupite pri vašem Kérastase frizerju. Za 150ml boste morale odšteti cca. 26€

Anja Rubik, izjemna muza L’Incroyable blowdry

Nihče ne pooseblja vsestransko brezhibnega sloga tako dobro kot Anja Rubik. Znana je kot eden izmed najbolj prestižnih svetovnih supermodelov, je zelo iskana v svetu mode in lepote prepoznavna kot pravi kameleon.

Anja je rojena na Poljskem, odraščala pa je na treh različnih celinah. Sodeluje z najbolj priznanimi modnimi oblikovalci in se nenehno pojavlja na naslovnicah revij po vsem svetu. Je ena sama, a uteleša toliko različnih stilov.