Očistite svoje telo!

Poskrbite za svoje telo
Poskrbite za svoje telo

Zvončki in poganjki prve letošnje zelenjave nam kažejo, da se je zima poslovila, mi pa smo  tudi koledarsko zakorakali v pomlad. In z njo je povezano vsakoletno spomladansko čiščenje. Preden se lotite tistega, ki vas bo stalo prostega vikenda, ( v kolikor si ne umislite vrtnarja in hišne pomočnice ) si najprej privoščite čiščenje, ki vas bo po dolgi zimi prerodilo in vam zagotovilo novih moči. Očistite svoje telo!

 Predela, zajame, izloči

Predstavljajte si 11 steklenic soka. Približno toliko predelane hrane in tekočin dnevno potuje prek našega prebavnega sistema, z njimi pa po nekaterih ocenah po telesu kroži tudi več sto toksinov. Telo pa kljub temu v glavnem nemoteno opravlja svoje naloge. To mu omogoča lasten razstrupljevalni sistem, v katerem igrajo ključne vloge pljuča, ledvica, prebavni trakt in jetra.

A hiter in vse bolj stresen tempo življenja, krajšanje časa, preživetega na svežem zraku, pogosto nepravilno kombiniranje zaužite hrane in neustrezno časovno razporejanje obrokov vse bolj otežujejo delo tudi v osnovi še tako zmogljivemu telesnemu sistemu. Zato je prav, da ga vsaj enkrat, še bolje pa nekajkrat letno razbremenite. To najbolje naredite z  nekajtedenskim uživanjem pretežno rastlinske hrane brez sladkorja, mesa, mlečnih izdelkov in glutena.

Nove kapsule Detox iz Medexa z izvlečki rmana, breze in pegastega badlja vplivajo na najpomembnejše organe, ki skrbijo za izločanje strupov iz telesa. Z njihovo pomočjo boste prečistili svoje telo in mu zagotovili novih moči. Rman pomaga pri normalni funkciji prebavnega trakta, breza vpliva na normalno izločevalno funkcijo ledvic, pegasti badelj pa prispeva k razstrupljevalni funkciji jeter. Detox je priporočljiva pomoč pri 30 dnevnem čiščenju telesa. Uživanje je prilagojeno stopenjskemu čiščenju, ki omogoča telesu postopno pripravo na izločanje toksinov in tako zmanjša neželene odzive, ki se lahko pojavijo med čiščenjem.

Cena 13,90 €.
Cena 13,90 €.