FB NAGRADNA IGRA: XXL trepalnice z najnovejšo Oriflame maskaro

Cena maskare je 10,90 €.
Cena maskare je 10,90 €.

Pred nami je najbolj lahkoten letni čas leta. Ne le, da se poslovimo od debelih puloverjev, nogavic in plaščev ampak tudi od težkih ličil, ki nepotrebno obtežujejo našo kožo in ji onemogočajo dihanje. Na srečo je Oriflame pred kratkim predstavil svojo novo inovacijo – maskaro, ki z samo enim slojem neverjetno priviha trepalnice!

Najnovejša maskara iz priznane kozmetične hiše Oriflame, neverjetno priviha trepalnice in široko odpre oči. Krtačka privzdigne in priviha trepalnice navzgor od korenine naprej. Nova formula pa poskrbi, da trepalnice ostanejo na svojem mestu in pritegnejo vso potrebno pozornost.

Če si želite tale lepotni produkt sodelujte v nagradni igri ali jo naročite na Oriflame spletni strani!

Čeprav se nam zdi, da je nanos maskare na trepalnice nekaj najbolj enostavnega kar obstaja, pa sem prepričana, da vsaj polovica od vas naredi ob nanosu vsaj eno od spodaj naštetih napak. Čeprav se tega verjetno sploh ne zavedate, videz namazanih trepalnic zaradi teh napak ni vedno najlepši.

Maskara ni tlačilka!

To je verjetno napaka, katero dela največ uporabnic maskare. Maskaro zamenjate s tlačilko. Čeprav ste verjetno mnenja, da tako na krtačko nanesete še nekaj dodatne barve, pa dejansko v tubo vnašate odvečen zrak, ki maskaro samo izsušuje.

Ne »cik-cakate«!

Na trepalnice ste že nanesli maskaro, vendar kljub temu trepalnice niso tako goste in polne volumna, kot to maskara obljublja. Vzrok za to je lahko, da med nanosom maskare ne »cik-cakate«. S to tehniko boste zajeli celotne trepalnice in ne le del in zaradi tega bodo trepalnice videti gostejše in daljše.

Vse nanesete na trepalnice!

Ko potegnete krtačko iz tube je na njej veliko preveč maskare. Da bi preprečili nezaželene kepice na trepalnicah, pred nanosom barve na trepalnice obrišite odvečno barvo na grlu tube.

Maskara ni večna!

Prav je, da imate svojo najljubšo maskaro in da jo vedno znova kupujete. Ampak ne pozabite, maskara ima od prve uporabe rok trajanja šest mesecev. Po tem času jo zavrzite, saj se v njej nabirajo bakterije in to si zagotovo ne želite nanašati na svoje oči, kajne?

Ne počistite!

Verjetno največja napaka, ki jo lahko naredite pri oziroma po nanosu maskare je, da ne počistite »packarije«, ki je nastala okrog oči. Nikoli ne čistite še mokre maskare, saj boste naredili še večjo packarijo. Počakajte, da se maskara dobro posuši in jo s pomočjo vatirane palčke nežno in enostavno očistite.maskara

Navodila za sodelovanje:
Na Pentljini FB strani bo objavljen ta članek (fotografija), pod njega – v komentar, zapišite, zakaj si prav vi želite najnovejšo Oriflame THE ONE maskaro, ob tem označite prijatelja in javno delite to objavo. V nagradni igri se upoštevajo vsi sodelujoči, ki izpolnijo zgoraj navedene pogoje, do vključno tistega dne ko Pentljina FB stran doseže 2.801 sledilca. Nagrajenec bo določeni z naključnim žrebom. Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja nagradne igre Pentlja.si., pod nadzorom tričlanske komisije. Med vsemi sodelujočimi bomo, izžrebali enega sodelujočega, ki bo prejel Oriflame produkt. Nagrajenec bo objavljeni na FB strani Pentlja.si in v tem članku.

Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo! Ime in priimek nagrajenca bo objavljen na Facebook strani Pentlja.si in v tem članku. Izžrebanec mora svoje podatke in davčno številko posredovati najkasneje v roku 7 dni po zaključku žrebanja na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne stori, mu nagrada več ne pripada!.

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre.

Foto 3

NAGRAJENKA JE BILA IZŽREBANA DANES, 17.05.2015!

Znana je nagrajenka nagradne igre, v kateri smo podarjali najnovejšo maskaro znamke Oriflame, ki jo prejme: Danaja Padovac.

Gospa Padovac, prosimo, da vaše osebne podatke (naslov in davčno številko) pošljete v Pentlja.si inbox ali na e-mail: info@pentlja.si. Če tega ne storite v roku 7 dni, do 24.05.2015, vam nagrad več ne pripada.

 

9 Comment

 1. TANJA SLATINEK says:

  Želim si jo, ker jo že močno potrebujem igriv pogled na svet:)).

   
 2. DARJA FURH says:

  O,MASKAR NI NIKOLI DOVOLJ,Z VESELJEM BI JOPREIZKUSILA.

   
 3. TANJA SLATINEK says:

  OOOO samo to bi potrebovala, da izboljšam svoj videz.

   
 4. MAJA HRASTNIK says:

  Želim si maskaro za lepše in daljše trepalnice z veliko volumna 😉

   
 5. TINA says:

  mmmm za lepe trepalnice 🙂

   
 6. natalija kompan says:

  Z veseljem bi preizkusila maskaro, sploh zdaj pred poletjem …da bo še lepši pogled na svet 🙂 lp nataly

   
 7. nada stankovič says:

  Želim si to maskaro, da bom imela lepe velike oči, ki jih bo vsak opazil.
  Zapeljive oči.
  Nada

   
 8. jelka says:

  želim,ker jo močno rabim :)prijateljica -nataša špic

   
 9. Mateja Valenčič says:

  Želim si jo,ker me zanima,če je res tako učinkovita in ker res potrebujem novooo.Prijateljica Barbka Kogoj,Milena Drempetič

   

Komentarji niso več mogoči.