Nov način odstranjevanja ličil: mila so nazaj!

Penjenje, čiščenje, masaža: mila za čiščenje obraza se vračajo v kopalnico. Zakaj se beauty klasiki vračajo nazaj v našo lepotno rutino? Mila za čiščenje obraza so (po navadi) poceni, enostavna za uporabo in novi izdelki so vse prej kot staromodni.

Zakaj uporabljati milo za obraz?

Losjon, gel ali pena za umivanje obraza so za marsikatero med nami preveč agresivni. Pogosto ne odstranijo zgolj ličil, ampak tudi zaščitno plast kože, ki se nato hitreje izsuši. Ampak velja načelo, da je dražje vedno boljše? Nikakor ne! Res dobro čistilo ne rabi stati več deset evrov. Popolnoma zadošča milo za čiščenje obraza, ki odstrani ličila in umazanijo ter uravnoveša pH kože!

Nova vrsta mil za obraz

Na internetu lahko pogosto naletiš na mit, da milo izsuši kožo. V tem sicer je kanček resnice, ampak se navezuje bolj na mila za čiščenje dlani in ne na izdelke, ki so namenjeni čiščenju obraza! Tako imenovane ‘Beauty-Bars’ vsebujejo karitejevo maslo za dodatno vlaženje kože, palisandrovo olje, ki pomaga pri obnovi celic, mleto oglje, ki absorbira odvečno maščobo, limonino lupino, ki poskrbi za nežen piling,… Ne glede na to, če se odločiš za ‘detox’ milo ali nežno klasiko, tvoja koža ti bo hvaležna za žameten občutek in nežno odstranjevanje trdovratnih ličil in umazanije.