Morata biti šampon in balzam res iz iste linije za nego las?

Priznaj, tudi sama se sprašuješ; če morata šampon za lase in balzam biti res iz iste linije izdelkov za nego las? Ali je vseeno, če sta izdelka od dveh različnih proizvajalcev? Saj, za nas ženske, ni nič tako sveto, kot naši lasje. In kot perfekcionistke in za dobro naših las, pogosto kupimo izdelke iz iste linije, saj bi to naj bila najboljša in najbolj dodelana nega za lase.  Toda, je to res potrebno? Ali se naj raje držimo načela ‘Mix & Match’?

Stilist  Weasley O’Meara pravi: “Podjetja razvijajo linije, tako da se posamezni izdelki iz linije za nego las med seboj ujemajo in nadgrajujejo.  Zato je seveda smiselno in koristno, da uporabljamo izdelke iz iste linije. ”

1Če kljub temu uporabljaš izdelke različnih proizvajalcev, se prepričaj, da so sestavine obeh izdelkov usklajene in imajo izdelki podobne aktivne sestavine ter tehnologijo. Če imaš na primer suhe lase, izberi produkte, ki zagotavljajo dolgotrajno vlaženje las.

Torej v bodoče se ni potrebno omejiti na enega proizvajalca in eno linijo izdelkov. Mirne duše lahko med sabo kombiniraš izdelke, ki zagotavljajo enak končni rezultat in vsebujejo podobne sestavine.