Naturalbeauty.si podar 10% popusta

Prvi korak do lepote, je pravilna nega kože in seveda uporaba izvrstnih ličil, ki ne mašijo ali obtežujejo kožo ampak jo celo negujejo. Če enostavno še niste našle primernih ličil, s katerimi bi se počutile naravno, a hkrati neizmerno lepo in privlačno, morate vašo kožo razvajati s 100% naravno in mineralno kozmetiko Bellàpierre, s katero se boste počutile kot prave boginje. Prav zato Pentlja v sodelovanju s spletno trgovino Natural Beauty ponuja 10 % popust s promocijsko kodo: pentlja10 in od celotnega nakupa se bo odštelo 10 % celotne vsote

Foto: naturalbeauty.si
Foto: naturalbeauty.si

In kar je najbolje, omenjena kozmetika ne vsebuje snovi, ki dražijo kožo. Primerna je tako za normalno, mastno, mešano kožo kot tudi za občutljivo, suho in zrelo kožo. Uporabljate jo lahko tudi vse tiste, ki imate probleme z aknami, kajti vsebujejo nekomodogen, kar pomeni, da ne mašijo por in ne povzročajo ogrcev. Poleg tega pa cinkov oksid deluje kot antiseptik in blaži draženje kože.

V Bellàpierre kozmetiki se NE nahajajo parabeni, smukec, karmini, bizmutov oksiklorid ali mineralna olja, živalske ali umetno pridobljene sestavine. Sestavljajo jo le najboljši mineralni elementi, kot: mica oz. slujda, ki daje lesk in pomaga pri prekrivanju nepravilnosti, titanov dioksid in cinkov oksid, ki nudita zaščito pred sončnimi žarki in železovi oksidi, ki dajejo ličilom pigment, vse te sestavine najdemo tudi v naravi.  Če vas zaradi naravnih sestavin skrbi, da je mineralna kozmetika manj pigmentirana in ne prekriva nezaželenih nevšečnosti, se motite. Ličila Bellàpierre so visoko pigmentirana in prekrijejo morebitne podočnjake po prekrokani noči in skrijejo vsak mozolj, ob tem ne mašijo por in koži omogočajo dihanje.

Foto: naturalbeauty.si
Foto: naturalbeauty.si

Uporaba mineralnih ličil je nekoliko drugačna od uporabe ‘običajnih’ ličil. Za čudovit in naraven videz potrebujete občutno manj kozmetike. Recimo ena posodica mineralnega pudra Bellàpierre, bo ob vsakodnevni uporabi, zadoščala za vsaj 6 mesecev.

Foto: naturalbeauty.si
Foto: naturalbeauty.si

Uporaba pudra je zelo enostavna in hitra, ne potrebujete nobene visoko prekrivne make-up podlage, zadošča že puder v kombinaciji s korektorjem! Na obraz nanesite vlažilno kremo. Vlažilna krema naredi kožo mehko in voljno, poleg tega pa omogoča enakomeren nanos ličil. Ko se ta vpije, z ustreznimi čopiči, na obraz nanesite puder. Vaša koža bo takoj matirana, prekrite bodo vse nevšečnosti in dobila bo ‘zdravo’ barvo.

Mineralna ličila so odlična tudi v zimskih dneh, ko kožo pogosto poškoduje hud mraz in UV žarki . Titanov dioksid in cinkov oksid odbijata svetlobo, izdelki, ki ju vsebujejo, tako nudijo zaščito pred UVA in UVB sončnimi žarki. Sam faktor zaščite pred sončnimi žarki je odvisen od količine omenjenih sestavin v izdelku in je v izdelkih Bellàpierre 15+.

Foto: naturalbeauty.si
Foto: naturalbeauty.si

Če vas vsa zgoraj napisana dejstva še vedno niso prepričala, da bi od slej svojo kožo negovali s produkti Bellàpierre, vas bo zagotovo spodnje dejstvo.

Nobeno mineralno ličilo ter nobena negovalna krema v pestri kolekciji  Bellàpierre, ni testirano na živalih!

Zato brž pobrskajte med pestro paleto rdečil za ustnice, pudrov, rdečil za lica, masakar,… v spletni trgovini Natural Beauty! Nekaj izbranih produktov lahko najdete tudi v spodnji galeriji!