Make-up trend, ki ga ustvariš v 3 sekundah!

Urejena v nekaj trenutkih – ta zamisel mi je zelo všeč. Conturig v poletnih mesecih raje prepusti Kardashians. Te dni si želimo svetel make-up, ki nas naredi sveže in spočite, ki pri temperaturah nad 20 °C ne začne teči in ne maši por!  Če si tega želiš tudi ti, je make-up trend poletja ravno pravšen zate: UNDERLINER je tanka, po možnosti barvita črta pod spodnjo vrstico trepalnic, ki se je iz modnih brvi preselila na obraze blogerk in sedaj še na ulično promenado. Idealen poletni beauty trend, ki ni prav nič zahteven.

Najtežje pri celi tehniki ličenja je izbira barve eyelinerja…

To poletje lahko svoje modro, rumeno, oranžno,… senčilo pospraviš v predal, saj boš potrebovala zgolj barvni eyeliner (lahko tudi barvico ali kremno senčilo), malo BB kreme in maskaro.

beloBela: Idealna izbira po prekrokani noči, ki pričara svežino okoli oči. Če so tvoje oči resnično temne, priporočam, da k eyelinerju dodaš še malo belega senčila v notranjem kotičku premikajoče veke, ki ga nežno zabrišeš. V vročih dneh je pod očmi še posebej idealna bela barva, saj deluje sveže in nevtralizira pordelost kože.

zlatoZlata: Glamurozna varianta za zabavo. Zlat podliner je videti glamurozno in poskrbi, da se oči še dodatno lesketajo. Bleščeči delci v eyelinerju optično povečajo oko, zato je ta varianta še posebej primerna za ženske z manjšimi očmi.

rozaRoza: Mnoge se ustrašijo roza barve ličil, a jo je vsekakor vredno preizkusiti, saj je odtenek primeren za vse tene kože in barve oči. Naš nasvet: pred uporabo roza eyelinerja s korektorjem skrijte vse temne kolobarje pod očmi. Sicer bo kombinacija podočnjakov in roza eyelinerja imela ravno nasproten učinek – videti boste utrujene in bolne.

oranznoOranžna: Barva, za katero potrebujete malo več poguma. Ampak, če želiš, da tvoje modre oči še dodatno zasijejo, nanesi oranžen eyeliner. Vendar ne pretiravajte z debelino črte – tanka linija popolnoma zadostuje.

vijolicnaSvetlo vijolična: Cvetlična obleka, kodrasti lasje in nežna svetlo vijolična črta pod veko – idealna izbira za feshioniste, ki želite, da bodo vaše rjave oči v središču pozornosti.