LUSH #SOSsumatra

Danes s taboi delim malo bolj resno temo. Zagotovo si že v petek na našem FB in IG profilu zasledila, da sem iz Lusheve poslovalnice odnesla edinstveno milo v podobi orangutana. Milo je sestavni del nove kampanje okoljevarstvene organizacije Sumatran Orangutan Society (SOS), ki jo podpirajo tudi pri Lushu. S prodajo tega ljubkega mila želijo financirati nakupa 50 hektarov palmove plantaže v Bukit Masu na Sumatri.

 

S ponovno pogozditvijo tega območja bi lahko orangutanom zagotovili nekaj življenjskega prostora, vse pa se začne z denarjem, ki ga bomo zbrali z milom Orangutan.
Pri Lushu so izdelali 14.600 kosov tega mila – toliko, kot je v divjini še ostalo sumatranskih orangutanov. Milo bo od 24. novembra dostopno v Lushevih spletnih trgovinah, kot tudi v vseh Lushevih prodajalnah po Evropi. Ko se 14.600 mil proda, je to to. Ko jih enkrat ne bo več, jih nikoli ne bo več, kot s sumatranskimi orangutani v divjem gozdu.

Z nakupom mila Orangutan s pomarančami in pačulijem na osnovi ekstra deviškega kokosovega olja pomagaj 14.600 sumatranskim orangutanom, kolikor jih je še ostalo v divjini.

Milo ORANGUTAN , eno milo oz. 160g stane 9,50 €.

Vsi prihodki iz prodaje tega mila (z odštetim DDV) bodo namenjeni organizaciji Sumatran Orangutan Society, ki bo z njimi kupila 50 hektarjev palmovih plantaž in jih spremenila nazaj v divji gozd.

 

Več o tem problemu si lahko prebereš na Lushevi strani

Bodi tudi ti dobrodelna in si zagotovi svoje milo!