L’OCCITANE NOVOST ZA SIJOČO POLT – Reine Blanche

Medvejka cveti na prostranih gorskih travnikih v provansalski pokrajini Drôme. Tam njene korenine uživajo dobrobiti neokrnjene zemlje, cvetovi pa se predajajo radostim čistega zraka. Gojitelji zgodaj spomladi pazljivo oberejo odprte cvetove, katerih barvna oprava se je iz bledorumene barve spremenila v čisto belo. Z edinstveno posvetlitveno močjo medvejke je L’OCCITANE zasnoval negovalno kolekcijo za sijočo polt Reine Blanche, ki posvetli pigmentne madeže in obnovi teksturo kože. Na koži se razkrije notranji sijaj, ki zablesti v novi nežni in čutni luči.

 

Krema za sijočo polt Reine Blanche, 50 ml stane 55,90 €

Krema za sijočo polt Reine Blanche, 50 ml

Lepotni ideal poenotene in sijoče polti je ponovno zaživel! L’OCCITANE mu sledi s celovito kolekcijo Reine Blanche za vlažilno nego, ki polt naredi sijočo in razkrije njen notranji sijaj. Naravne formule so zasnovane na beli cvetlici medvejki – kraljici travnikov, katere cvetni lističi iz dneva v dan postajajo svetlejši. Medvejka vsebuje salicilno kislino, ki pomaga poenotiti polt in pripomore k naravnemu obnavljanju kože.

Krema za sijočo polt Reine Blanche z osvežilno teksturo združuje naravna rastlinska izvlečka in vitamin C, ki zagotavljajo celovito delovanje za poenoteno polt, z vsakodnevno uporabo pa naravna formula pomaga vidno poenotiti polt in ten kože, globinsko navlažiti povrhnjico za boljšo napetost kože in povečati njeno sposobnost za enakomernejše odsevanje svetlobe. Polt je razjasnjena in izžareva naraven zdrav sijaj, koža pa je zaščitena pred zunanjimi škodljivimi dejavniki.

 

Krema 2 v 1 za sijočo kožo okrog oči Reine Blanche, 15 ml stane 39,70 €

Krema 2 v 1 za sijočo kožo okrog oči Reine Blanche, 15 ml

Krema 2 v 1 za sijočo kožo okrog oči Reine Blanche z lahkotno gelasto teksturo združuje naravna rastlinska izvlečka, ki pomagata narediti kožo okrog oči bolj sijočo in ji povrneta naravno lepoto. Hladilen masažni aplikator pomaga pospešiti mikrocirkulacijo ter s tem zmanjšati opaznost zabuhlosti in znakov utrujenosti.

Kremo 2 v 1 lahko uporabljate kot kremo, ki jo okrog oči nanesete zjutraj in zvečer, ali kot masko, ki jo dvakrat tedensko v debelejšem sloju nanesete na kožo okrog oči in po 10 minutah z vatno blazinico nežno obrišete morebiten preostanek.

 

 

Fotografije in besedilo PR