L’OCCITANE – Izboljševalni ritual za obraz s Popolno potoniko

L’OCCITANOV laboratorij je med preučevanjem potonik odkril in patentiral* edinstven izvleček, ki vsebuje izjemno visoko koncentracijo naravnih rastlinskih sladkorjev. V kombinaciji s pigmenti na mineralni osnovi za optično korekcijo polti nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. Ta edinstvena kombinacija je srce L’OCCITANOVE priljubljene kolekcije za nego obraza POPOLNA POTONIKA. Inovativni izboljševalni kompleks iz potonik, ki uspevajo v francoskem departmaju Drôme, opazno izboljša stanje kože ter ima takojšnje in dolgotrajne rezultate. Njegov učinek? Navlažena koža, poenotena tekstura kože, zmanjšane pore in gubice – brezhibna polt, ki izžareva naravno lepoto.

V maju se kolekciji pridružujejo trije novi koraki v izboljševalnem ritualu – PILING, ČIŠČENJE in TONIRANJE. Sijoča Popolna potonika nas tako spremlja od jutra do večera – v treh osnovnih, a bistvenih dopolnilnih korakih pripravi kožo obraza na nanos drugih L’OCCITANOVIH izboljševalnih izdelkov.

Izboljševalni piling gel Popolna potonika. Za 100 ml boste morale odšteti 25,40 €.
Izboljševalni piling gel Popolna potonika. Za 100 ml boste morale odšteti 25,40 €.

Izboljševalni piling gel Popolna potonika

Piling gel Popolna potonika se spremeni v olje, ki nežno in učinkovito očisti kožo ter razkrije popoln videz polti. Formula, obogatena z izboljševalnim izvlečkom iz potonike, sestavino za mikropiling in drobnimi piling granulami, s kože nežno odstrani nečistoče in odmrle kožne celice. Po uporabi je koža na otip gladkejša in enakomernejša, pore pa so videti manjše. Novi gel 2 v 1 lahko uporabljate tudi kot masko za temeljitejši piling.

Micelarni odstranjevalec ličil Popolna potonika. Za 250 ml boste morale odšteti 19,30 €.
Micelarni odstranjevalec ličil Popolna potonika. Za 250 ml boste morale odšteti 19,30 €.

Micelarni odstranjevalec ličil Popolna potonika

Micelarni odstranjevalec ličil Popolna potonika, obogaten z izboljševalnim izvlečkom iz potonike, ima teksturo svežega gela, ki kar zdrsi po koži ter učinkovito odstrani nečistoče in ličila z obraza, oči in ustnic. Koža se po uporabi počuti neverjetno čisto, prožno in žametno gladko, polt pa je videti sveža in sijoča.

Izboljševalni tonik Popolna potonika. Za 200 ml boste morale odšteti 17,30 €.
Izboljševalni tonik Popolna potonika. Za 200 ml boste morale odšteti 17,30 €.

izboljševalni tonik Popolna potonika, 200 ml

Tonik Popolna potonika zaključi ritual čiščenja ter pomaga navlažiti in osvežiti kožo. Formula, obogatena z izboljševalnim izvlečkom iz potonike, pripomore k zdravo sijočemu, popolnemu videzu polti. Koža je na otip gladkejša, pore pa so manj opazne.