Kako nositi tiaro

Običajen čop je lahko hitro dolgočasen. Na srečo trg ponuja pester izbor različnih dodatkov za lase, ki popestrijo res vsako pričesko. Izbiramo lahko vse od zlatih sponk, satenastih trakov, celo cvetličnih vencev, a na modni brvi se je pojavil popolnoma nov lasni dodatek, ki smo ga do sedaj nosile zgolj na poročni dan ali morda kot dodatek h kostumu. Nimate ideje, o čem govorimo? O tiari!

Modne brvi so polne tiar; opazili smo jih v kolekciji Tommy Hilfiger ( edina jesen / zima 2016-2017), pri Miu Miu so jo kombinirali h gotski eleganci, domiselno so jo postavili v ospredje pri Louis Vuitton in v stilu grunge devetdesetih jo je uprizoril Saint Laurent. Vsem stilom je skupno, da so kraljevi dodatek kombinirali k vsakodnevnemu modnemu stilu. Pobliže si oglejte zanimive kombinacije in poiščite navdih za naslednji modni podvig!

1Saint Laurent

Kdo bi si mislil, da je lahko robusten usnjen styling videti tako dekliško. Vse, kar potrebujete, je srebrna tiara, ki jo namestite na čelo. Posnemajte Saint Laurent-a in se ne obremenjujte z make-upom ali divjimi kodri, nadenite si zgolj tiaro.mm

Louis Vuitton

Se še spomnite risanke Sailor Moon, ki je osvajala televizijske ekrane v devetdesetih? Zagotovo je bila v navdih Louis Vuittonu, saj je ta svoje manekenke opremil z lasuljami/podaljški in tiarami, ki močno spominjajo na risanko.

3Miu Miu

Miu Miu je svoje, nekoliko temačne, gotske stylinge popestril s tiarami v pastelnih odtenkih. Kombiniral jih je k nizkim, zalizanim  čopkom in ombre vijolično-rdečimi ustnicami. Očke so ostale popolnoma nenaličene.

4Tommy Hilfiger

Modni stil Tommy Hilfiger se zagotovo najbolj poda k tiari. Plapolajoče obleke, svetle, napol transparentne bluzice in kratke hlače, v kombinaciji z zlatim make-upom in nežno spetimi lasmi, nas privedejo do modnega sanjarjenja.