3 trendi las, ki so sedaj OUT

Balayage, razmršena figa, paž, krepasti lasje – lahko bi rekla, da nas skoraj vsak dan preseneti in navduši novi trend, ki je povezan z lasmi. A  pogosto se postavi vprašanje, kateremu slediti? Če sploh kateremu? Kaj je videti še super modno in kaj je popolnoma iz mode?

Sama sem se  pred obiskom frizerja spopadla z dilemo ‘IT – PRIČESKE’ in želela bi izpostaviti tri trende, ki smo jih v preteklih letih in mesecih neznansko ljubile, a sedaj je pravi čas, da sledimo svetovnim modnim smernicam in gremo tudi me naprej!

Flower friends 🌸 This flower wreaths is in store in july! #flowerwreaths #festival #UPGoesToBråvalla #StyleWithUP

A post shared by UR & PENN (@uropennofficial) on

cvetlični venci v laseh

  1. V zadnjih dveh poletjih je bil venec iz pravega ali umetnega cvetja absolutni modni hit. Ne glede na to, če smo bile na festivalu ali na vrtni zabavi. Cvetlice v laseh so se podale k vsaki pričeski in v hipu si se počutila lepšo (vsaj jaz). A sedaj je napočil čas, da vence pospravimo. Nadomestili jih bodo satenasti in žametni trakovi, ki jih bomo vpletale v kite in fige.

lasje morske deklice

Moto leta 2017, vsaj kar se tiče izbire barve las: naravno! Zato se moramo sedaj posloviti od mavričnih, modro – vijoličnih in roza – rumenih barv. Iskreno povedano; malo smo se jih že naveličale, če pomislim, kako naporno je bilo vzdrževanje barve… Izberi raje naravne barvne odtenke, kot recimo aktualen trend, ki združuje tvojo naravno barvo las in jo kombinira z zlatim leskom ‘Sunrise Blonde’.

#vspink #vsfs2016 #vsfashionshow #vsfashionshow2016 @ed_razek

A post shared by Victoriasecretangels (@victoriasecretpassion) on

“Victoria Secret” kodri

Tudi kar se tiče stiliranja las, je leto 2017 naklonjeno naravni strukturi las. Tako imenovani “Victoria Secret” kodri verjetno nikoli ne bodo prišli iz mode. A popolnost je dolgočasna! Čas je za drzne, a kljub temu naravne pričeske.