V 3 korakih do popolne razmršene fige

 

Razmršene fige kar ne gredo iz mode. In kljub temu, da je že tako dolgo trendi, je večina izmed nas še vedno ne zna narediti. Malce je res ironično, da najbolj razmršene pričeske zahtevajo največ ročnih spretnosti. Da boš končno tudi ti obvladala popularno pričesko, sledi spodnjim navodilom:zacetna

  1. korak: Česanje las pred spenjanjem ni potrebno, je pa zaželeno vaj s prsti. Lase spni v ohlapen nizki ali visoki čop – odvisno, kje si želiš razmršeno figo. Pri spenjanju las nikar ne uporabi krtače, če tudi lasje niso najlepše speti in si izpustila kakšen pramen, se ne jezi, vse to bo kreiralo razmršen videz in se podalo k tvoji pričeski.
  1. korak: Lase v čopu razdeli na dva ali tri pramena in jih s prsti rahlo natupiraj. To je korak, ki iz običajne fige pripelje do razmršene.
  2. korak: Sedaj vsak pramen las posebej prični zavijati okrog korena čopa in ga fiksiraj z lasnicami. Toda pozor: en pramen zavij v levo in naslednjega v desno. Ne obremenjuj se s tem, če figa ni simetrična in se prameni prepletajo. Zaradi lahkotne razmršene strukture lahko figo premakneš levo in desno in jo s pomočjo sponk fiksiraj na želenem mestu.

6Nasvet: Ena od najboljših lastnosti fige je ta, da je videti še bolje, ko lasje niso na sveže umiti. A če si želiš svoje lase speti, kljub temu, da si si jih pravkar umila, pred spenjanjem uporabi suh šampon, ki bo njihovo gladko površino naredil bolj strukturno in figa ti bo uspela kljub sveže umitim lasem.