Tuširajte pametno

Foto: gatty
Foto: gatty

Lenoba ali pomanjkanje časa, sta lahko vzroka, zakaj ne uporabimo primernega losjona za telo, ki ga naša koža tako zelo potrebuje. Res je, da je naše telo sestavljeno iz 80 odstotkov vode, ampak je lahko naša koža zaradi neprimerne nege, stresnih situacij ali drugih dejavnikov suha in razpokana.

Po tuširanju imate natanko 30 sekund časa, da svojo kožo namažete s primernimi vlažilnimi izdelki in poskrbite, da produkt prodre globoko v kožo. Po teh tridesetih sekundah, se zaprejo pore in izdelek nanašate zgolj na povrhnjico kože in tako ne dosežete želenega rezultata.

Ravno zaradi tega, je kozmetična industrija iznašla olja, losjone ali njuno mešanico, katero na telo nanesete kar med tuširanjem in tako poskrbite, da bo vaša koža primerno navlažena (in tudi dišeča).

Seveda vam ne smemo pozabiti predstaviti naše najljubše izdelke, ki so poleg tega, da so izredno praktični tudi čudoviti za našo kožo.

Ko te ne prevzame samo izjemno nežna koža, ampak že kar na začetku osupljiv vonj po vrtnicah. Ro´s Argan vsebuje arganovo olje, ki nahrani vašo kožo, dišeč absolut vrtnice, ki našo kožo spravi ponovno v ravnovesje in različna masla, ki jo naredijo izjemno mehko. P.s.: regenerator lahko daste tudi v kopalno kad in se razvajate. Ro´s Argan regenerator za telo najdete pri Lushu za cca. 26 €.

Z več kot 20% negovalnimi olji in vlažilno kumarico, je Garnierjev losjon izjemno vlažilen in prijetno dišeč. Na voljo so tri različice od takšne za normalno kožo, do takšne za zelo suho kožo, z več kot 30% negovalnih olj. Nanos je hiter in enostaven, koža pa mehka in nežno dišeča. Garnierjev losjon najdete v drogerijah za cca. 5 €.

Losjon za telo, ki ga enostavno nanesemo pod prho je odlična zadeva za vse tiste, ki se jim »ne ljubi« uporabljati losjona po prhanju. In ravno temu je namenjen tudi Nivein losjon za pod prho z morskimi minerali, katere mokra koža izjemno dobro sprejme in tako (p)ostane mehka in volja čez cel dan. Za Nivea In-shower losjon za telo boste odštele cca. 4 €.

Eucerinov losjon je primeren celo za tiste, ki ste alergični na klasične losjone pod prho. Kožo je nežno očiščena in navlažena čez cel dan. Losjon najdete v vseh bolje založenih lekarnah, za njega boste odšteli cca. 12 €.