Ta trend pristaja vsaki ženski

zacetnaTako na modni brvi kot v resničnem življenju na resničnih ženskah; to sezono so zaželeni naravni barvni odtenki las. Vstran od močno pobeljenih konic ali roza pramenov: prave fashioniste se boste letos odločile za niansiranje las v isti barvni družini, kot so vaši naravni lasje.

Nazaj k naravi: trenutno so modni lasje, ki so le za odtenek ali dva svetlejši od naravne barve las. Modno je prav to, kar smo že toliko krat slišale in si že skoraj vse tudi zaželele, a žal le redke so našle frizerja, ki je znal uresničiti njihovo željo po laseh, ki jih je le nežno poljubilo sonce. Ta trend je še posebej lep na daljših laseh, kjer se lahko frizer resnično izkaže in lase okrog obraza posvetli tako, da z obraza izbriše vse nevšečnosti – morebitne temne kolobarje pod očmi.

MANJ JE VEČ

Vsekakor priporočamo, da za barvanje las obiščete frizerja, ki mu zaupate in se tega trenda ne lotite same doma. To je še posebej pomembno pri rjavih laseh. Tista, ki ima naravne temno blond lase, lahko eksperimentira sama z neagresivnimi belilnimi kremami, na primer iz serije “Sheer Blonde Go Blonder” John Frieda, ki lase izjemno nežno posvetli.

Za lažjo predstavo trenda, smo seveda pogledali tudi na modne brvi in zbrali najlepše pričeske.

Stella McCartney
Stella McCartney
Altuzarra
Altuzarra
Défilé von Franchi
Défilé von Franchi
Elie Saab
Elie Saab