RIMMEL predstavlja The Only One Mat rdečila za ustnice

Revolucija se nadaljuje… Rimmel-ove revolucionarna rdečila za ustnice The Only 1 Lipstick so postale MAT. Dolgo – obstojna, vlažilna rdečila za ustnice, ki ne izsušujejo in imajo žameten mat učinek. Vse to v novih The Only 1 Matte rdečilih za ustnice. Brez kompromisa.

RIMMEL THE ONLY 1 MATTE RDEČILA ZA USTNICE, cena 7,49 €.

Mat rdečila za ustnice, ki izsušujejo tvoje ustnice so tako od včeraj.

Predstavljamo novo generacijo mat rdečil za ustnice, ki imajo vse v enem – formula, ki ne izsušuje in predstavlja udobje na ustnicah. So udobne, vlažilne in enostavne za nanos – zaljubili se boste ta lahkoten občutek. Sedaj imate lahko z lahkoto ustnice brez sijaja in z senzacionalnim stilom.

120_ieva_drinking-through-straw_0166Visoka prekrivnost in intenzivne barve z brezhibnim mat učinkom v samo eni potezi. Identična »WOW« barva, ki jo vidite v stiku je sedaj mogoča tudi na vaših ustnicah. Drzne in genialne barve so ves dan videti, kot bi jih ravnokar nanesli, udobje na ustnicah pa traja ure in ure.

Z petimi novimi mat odtenki v tvoji orožarni rdečil za ustnice, bo tvoj uporniških videz ustnic pritegnil še več pozornosti in veliko pogledov. Trend se začne z roza odtenki, kot je

500_shelbi_application-with-product_0114Call The Shots #120; pink nude odtenki, kot je Salute #200; nadaljuje se z silovito rdečo:Take The Stage #500, in drznimi barvami kot je The Matte Factor #810. Ustnice bodo izstopale z glamuroznim žametnim in barvitim učinkom!

Izjemno stilskem dizajnu rdečil The Only 1  je bila dodana elegantna mat preobrazba. Radikalen dizajn, ki komunicira inovativno formula je sedaj obarvan z rdečim in premium mat učinkom. Da bi lažje našli svoj najljubši odtenek, ima vsaka embalaža barvno ujemajoč obroček z rdečilom za ustnice, ki se dejansko skriva v embalaži.810_magda-elvis_0014