Omejena kolekcija “Victorian Poetry” iz CATRICE

Preprosto bogastvo. Veličastna dekoracija in natančni štukaturni okraski so karakteristike ekstravagantne viktorijanske dobe. Omejena kolekcija “Victorian Poetry” iz CATRICE , ki pride na prodajne police v novembru 2016, prebudi hrepenenje po glamurju teh minulih dni. Veliko modnih oblikovalcev predstavlja luksuzno eleganco z ozko krojenimi oblekami in volančkastimi ovratniki, kombiniranimi z modernimi, rahlo transparentnimi tkaninami. Te kolekcije so bile navdih za omejeno kolekcijo, v kateri dominirajo nežne marelične, tople nude in sive barve. Čista veličastnost – iz Catrice.

 

Victorian Poetry iz CATRICE – paletka senčil za veke, cena cca 7,29 €.
Victorian Poetry iz CATRICE – paletka senčil za veke, cena cca 7,29 €.

Viktorijanska lepota. Šest zelo pigmenitanih pudrastih senčil s svilnato teksturo. Različnost odtenkov v paleti zagotavlja raznolike make-up stile na očeh.

Victorian Poetry iz CATRICE – Mat svinčnik za oči. Na voljo v odtenku C01 AristoMATTic. MPC 4,29€.
Victorian Poetry iz CATRICE – Mat svinčnik za oči. Na voljo v odtenku ‘C01 AristoMATTic’. Cena cca. 4,29€.

Siva zadimljenost. Sivo mat pudrast kajal svinčnik ima pigmente v prahu, ter tanek aplikator, ki omogoča enostaven nanos. Zadimljene mačje oči zagotovljene!

Victorian Poetry iz CATRICE – Šminka s satenastim mat zaklučkom bo na voljo v C01 Berry British in C02 Poetic Pink barvi. Cena cca. 5,29€.
Victorian Poetry iz CATRICE – Šminka s satenastim mat zaključkom bo na voljo v ‘C01 Berry British’ in ‘C02 Poetic Pink’ barvi. Cena cca. 5,29€.

Poezija na ustnicah. Dolgo obstojne šminke z visokim prekrivanjem v barvi jagodičevja in roza. Svilnato mat zaključek popolni vsak izgled in ustnic ne izsuši.

Victorian Poetry iz CATRICE – Osvetljevalec v kroglicah. Na voljo v odtenku C01 Queen Victoria Is Amused. Cena cca. 4,69€.
Victorian Poetry iz CATRICE – Osvetljevalec v kroglicah. Na voljo v
odtenku C01 Queen Victoria Is Amused. Cena cca. 4,69€.

Žarek svetlobe. Drobne sijoče kroglice različnih velikosti in odtenkov nudijo polti mehak fokus, medtem ko svetlobo odbijajoči pigmenti zagotavljajo sijaj.

Victorian Poetry iz CATRICE – Lak za nohte s saten matt zaključkom. Na voljo v odtenkih C01 Berry British, C02 Poetic Pink, C03 Apricot Epoch, C04 Noble Nude in C05 Royal LavendERA. Cena cca. 3,29€.
Victorian Poetry iz CATRICE – Lak za nohte s saten matt zaključkom. Na voljo v odtenkih ‘C01 Berry British’, ‘C02 Poetic Pink’, ‘C03 Apricot Epoch’, ‘C04 Noble Nude’ in’ C05 Royal LavendERA’. Cena cca. 3,29€.

Ljubki okraski. Pet lakov za nohte v najnovejših odtenkih s prepričljivim svilnato mat zaključkom. Nenavaden dizajn stekleničke in darilna vrvica ustvarijo prazničen pridih.

 

 

 Victorian Poetry iz CATRICE – kozmetična torbica, cena cca. 4,29 €.

Victorian Poetry iz CATRICE – kozmetična torbica, cena cca. 4,29 €.

Kraljevska visokost. Majhna torbica je idealna za potovanja – saj ponuja dovolj prostora za shranjevanje najbolj pomembnih lepotnih & lifestyle dodatkov. Kvalitetna kovinska sponka in edinstven izgled jo naredita absolutno nepogrešljivo!

Victorian Poetry” iz CATRICE bo v drogerijah DM, drogerijah Tuš, drogerijah Müller, drogeriji Ilirija, ter ostalih Catrice prodajnih mestih na voljo od 16.11.2016 naprej.