Novosti Kérastase za še lepše lase

Leta 2010 je blagovna znamka trgu prvič predstavila izdelek za lase, ki je obvezen pripomoček vsake ženske, in katerega ključna sestavina formule so dragocena olja: Elixir Ultime. Ta je hitro postal sinonim za luksuzni izdelek v negi las. Danes, pet let kasneje, Kérastase predstavlja prenovljeni Elixir Ultime, s čimer potrjuje njegovo mesto v samem vrhu luksuzne nege. Izdelek, ki združuje vrhunsko izvedbo in izjemno čutno izkušnjo, odlikuje vrhunska tehnologija Oleo-kompleks, ki spaja štiri dragocena olja: koruznih kalčkov, argana, kamelije in pracaxi. Njegov status ikone krepijo tehnološke izboljšave, dopolnitev linije luksuznih olj z novim oljem za tanke lase ter novo luksuzno pakiranje. Moč nege in zaščite čarobnega rituala po meri, Kérastase Elixire Ultime, je dostopna le v frizerskih salonih Kérastase.  

Ikona, ‘ovita’ v luksuzno steklo

Letošnja prenova Elixir Ultime potrjuje njegovo mesto v samem vrhu luksuzne nege las. Kot je mala črna obleka nujni kos garderobe za vsako žensko z dobrim okusom, tako je Elixir Ultime nujni pripomoček vsake ženske, ki ceni vrhunsko izvedbo in luksuz v negi las. Njegov status ikone krepijo tehnološke izboljšave, dopolnitev linije luksuznih olj z novim oljem za tanke lase ter novo luksuzno pakiranje. Kérastase je namreč za svoj priljubljeni izdelek zasnoval prav posebno stekleničko ter že tako poudaril pomen tega izdelka. Zanjo je izbral luksuzno steklo, saj lahko le material, kot je steklo, v popolnosti ohrani dragoceno vsebino Elixir Ultime-a. 

Oljna čarovnija vrhunske tehnologije

Elixir Ultime je izdelek, ki ga je navdahnila oljna čarovnija. Vrhunska tehnologija Oleo-kompleks namreč v njem združuje štiri dragocena olja. Ta štiri hranljiva olja so rezultat dolgotrajnega selektivnega postopka. Ta izjemen kompleks olj koruznih kalčkov, kamelije, argana in pracaxi je vgrajen v izjemne formule treh olje Elixir Ultime: olje za normalne lase, olje za tanke lase in olje za pobarvane lase. Tehnološke skrivnosti, ki jih dodatno odlikujejo, so termo zaščita do 230°C, sijaj, mehkoba, enostavnost uporabe ter hitro sušenje.

2ELIXIR ULTIME VOLUME BEAUTIFYING OIL MIST: Lepotilno olje z Intra-CylaneTM

Na vaoljo izključno v frizerskih salonih kjer uporabljajo Kérastase . Cena cca. 39  €.
Na vaoljo izključno v frizerskih salonih kjer uporabljajo Kérastase . Cena cca. 37 €.

Prvo lepotilno olje za volumen, za tanke lase. Novi lepotilni ritual po meri za ženske, ki si želijo sijaj brez obtežitve las. V naprednih razvojnih laboratorijih L’Oreala so s svojo ekspertizo odšli korak dlje ter predstavili svoje prvo olje za tanke čase. S čudovito združitvijo Intra-CylaneTM, L’Oréal-ove zvezde med molekulami, ter dragocenih olj Oléo-Complexe so ustvarili lahkotno formulo, ki je srce revolucije Elixir Ultime.

Intra-CylaneTM prodira v jedro lasnega vlakna in ustvarja mrežno strukturo, ki podpira strukturo las. Sprej oddaja združena mikro zrnca za najboljši volumen, sijaj in živahne lase brez otežitve.

Na vaoljo izključno v frizerskih salonih kjer uporabljajo Kérastase . Cena cca. 39  €.
Na vaoljo izključno v frizerskih salonih kjer uporabljajo Kérastase . Cena cca. 37 €.

 

 

ELIXIR ULTIME ORIGINAL: Večnamensko lepotilno olje

Za vse tipe las. Lasje so nahranjeni, zaščiteni in okrepljeni, mehki in voljni ter z izjemnim sijajom. Oléo-Complexe je obogaten z oljem koruznih kalčkov, argana, kamelije in pracaxi. Lase obnavlja, regenerira in hrani, gladi ter jim daje sijaj.

Na vaoljo izključno v frizerskih salonih kjer uporabljajo Kérastase . Cena cca. 37  €.
Na vaoljo izključno v frizerskih salonih kjer uporabljajo Kérastase . Cena cca. 37 €.

 

ELIXIR ULTIME RADIANCE BEAUTIFYING OIL: Lepotilno olje za sijaj

Lepotilno olje za barvane lase z intenzivnim vonjem. Pobarvani lasje so izjemno nahranjeni in zaščiteni, bleščečega izgleda ter na otip mehki. Formula vključuje Oléo-Complexe in olja čaja Imperial, ki deluje anti-oksidativno.

 

Na vaoljo izključno v frizerskih salonih kjer uporabljajo Kérastase . Cena cca. 29 €.
Na vaoljo izključno v frizerskih salonih kjer uporabljajo Kérastase . Cena cca. 29 €.

 

ELIXIR ULTIME FONDANT: Lepotilna nega na osnovi olja

Popolnoma prilagojeno vsem tipom las. Fondant daje lasem lahkotnost ter globoko neguje in razpleta lase. Univerzalna olja se stapljajo v lahkotno čutno kremo zlate barve, ki v trenutku razvozlja lase in osvoji lasno vlakno, ne da bi ga obtežila. Ko nego izperemo, so lasje negovani, lahkotni in svilenkasti s čudežnim sijajem. Nove geste odkrivajo  neverjetno lahkotnost olja.