Nič več britja, po novem se dlake svetlijo

Ste pristašica  gladkega telesa brez dlak. In ko rečemo brez dlak, tudi mislimo tako. Ne le odstranjevanje dlak na klasičnih predelih telesa (nogah, pod pazduhami ali bikini predelu), ampak tudi po trebuhu, rokah,.. in ste tudi utrujeni od nenehnega britja svojih dlak? Potem je trend ” Brazilian Body Veil ” kot nalašč za vas. Ideja za trend: britvico zamenjate z belilom.

3Obstajajo deli na ženskem telesu, kjer bi si večina od nas želela, da ne bi bilo nobene dlake. Recimo na nogah, pod pazduhami in bikini predelu je potrebno dlake briti vsak drugi dan, depilirati, ali jih odstranjevati z voskom dvakrat na mesec,… zakaj jih ne bi enostavno pobelile? ” Brazilian Body Veil ” je ime aktualnega lepotnega trenda, ki izvira iz slavne brazilske plaže Copacabane in se je letos razširil po celem svetu.

Set omenjene znamke za beljenje dlak.
Set omenjene znamke za beljenje dlak.

Začetnica trenda je lepotna znamka “Sol de Janeiro”. Njihov moto: “Ko gre za ‘puh’ na našem telesu, verjamemo v Braziliji, da ga lahko mirne duše pokažemo in ga ne radikalno odstranjujemo.«

Trend ” Brazilian Body Veil ” ne želi v prvi vrsti, da svetlimo svoje dlake na nogah, pod pazduhami ali v bikini predelu, ampak na predelih telesa, kot so na primer okoli popka ali na rokah. Kar je super ideja, saj si nobena od nas ne želi ‘pikajočij’ rok ali celo trebuščka. Tovrstne kreme za posvetljitev dlak so na voljo tudi v Sloveniji in njihova uporaba je zelo enostavna. Produkt po navadi sestavljata dve komponenti, ki ju zmešate in nanesete na tisti predel, kjer želite posvetliti kožo. Ne ustrašite se vonja, ki je po navadi zelo kemičen. Po nekaj minutah delovanja produkt sperete in vaše dlake so zelo svetle.

Kdor ima zelo,zelo in res zelo malo dlak, lahko to varianto uporabi tudi na nogah. V nasprotnem primeru dlake na nogah, pod pazduhami in bikini predelu še naprej odstranjujte s pomočjo depilatorja, voska ali britvice.2

 

1 komentar

  1. ray ban sunglasses says:

    Hey very interesting blog!

     

Komentarji niso več mogoči.