Najbolj trendi kratke pričeske leta 2017

Naj povem kar na začetku: individualnost je ključnega pomena. Če spadaš med tiste ženske, ki sledijo slehernemu trendu in poskušajo biti celo korak pred modo, si na tednih mode, za sezono jesen / zima 2016/17, zagotovo opazila, da tokrat ni bilo manekenk s pixie ali paž lasuljami. Če se je po brvi sprehodila manekenka s kratkimi lasmi, je to bila dekletova resnična pričeska, se pravi točno ta, ki jo nosi v svojem vsakdanu. Ta se je popolnoma ujemala z osebnostjo vsakega kratkolasega dekleta. Zato bodi tudi sama individualna in drzna, a če ti to ne zadošča, poglej skupaj z mano na modne brvi, saj sem izpostavila dva ključna trenda.

1Če ljubiš ravne linije in rada nosiš tudi gladke lase, je pričeska – v duhu Maison Margiela – idealna zate. S svojo enostavnostjo bo prepričala vse, ki ste dosledne in natančne ter imate tanke in ne preveč goste lase. A zahteva malce več dela. Tvoji lasje morajo biti resnično negovani, če imaš suhe, razcepljene konice, si raje zamisli drugo pričesko. Ob tem je dnevna uporaba likalnika in dobrega produkta za ravnanje las, kot recimo “Matt Paste” od Balmain Hair, neizbežna.

2Popolno nasprotje prvi, ravni pričeski, je druga, malce bolj razgibana trend pričeska, ki smo jo lahko opazovali na modni brvi Marc Jacobsa. Stiliranje se tokrat prične že pod tušem, saj so negovani lasje tudi tukaj ključnega pomena. Obvezna je redna uporaba balzama in maske za lase s hranljivimi vlažilnimi učinkovinami. “Marcel Waves” kodri so ime dobili po francoskih frizerjih, ki so v 20 -ih letih preteklega stoletja poskrbeli za slavo pričeske. In kako jih ustvariti doma, v kopalnici? Za to potrebuješ poseben kodralnik, ki lase kodra v cik-cak obliki in pramena nato spneš z lasnicami tik ob glavi, da se lasje ohladijo, nato videz fiksiraš še s sprejem. Če nimaš tovrstnega likalnika, potrebuješ gel za lase in to kar precej gela, ki ga postopoma, od korenin do konic, vmasiraš v lase in jih nato s pomočjo glavnika polagaš v cik-cak vzorcu tesno ob glavo.  Sliši se zakomplicirano? To tudi je, ampak za posebne priložnosti se definitivno izplača v pričesko vložiti malce več časa.

Več navdiha poišči v spodnji galeriji.

Hugo Boss
Hugo Boss
msgm
Msgm
Rodarte
Rodarte
Prada
Prada
Saint- Laurent
Saint Laurent
Versace
Versace