NAGRADNA IGRA: Najbolj ženstven mesec z novo dišavo Bruno Banani Woman’s Best

Drage ljubiteljice pomladnih barv in dišav pozor! Predstavljamo in podarjamo popolnoma novi vanj, strokovnjaka dišav Bruno Bananija Woman’s Best.

Bruno Banani je blagovna znamka dišav, ki ve kako prikazati nasmeh na obrazu. S svojim igrivim slogom blagovna znamka vidi svet vedno na vesel način ter vedno pripravljen, da stvari ne jemlje preveč resno. Za njega ni pomembno kaj si naredil, temveč kako si to naredil ter opominja potrošnike, da so stvari enostavne ter pridobiva njihovo zaupanje z igrivo samozavestjo.

Bruno Banani poleg uveljavljenih vabljivih moških dišav odpira vrata za vse dame preko njegovega zapeljivega vrta. Tukaj je nova in naravnost zapeljiva dišava katere ime pove vse: Woman’s Best. Popolnoma oblikovana dišava za ženske je še toliko bolj mamljiva in razkriva enostavno najboljše o ženski.

Vse dragocene sestavine za novo žensko dišavo se ročno obirajo v zapeljivem in čutnem okolju – v Bruno Banani vrtu. Polna številnih seksi skrivnosti bo prinesla življenje procesu ustvarjanja dišave Woman’s Best. Ob tem so vse sestavine za novo dišavo strokovno izbrane, da poudarijo drzno samozavest vsake ženske in zagotovijo, da bo z njo dobila vse kar hoče…

Bruno Banani Woman’s Best EDT 20 ml cena cca. 20,34 €
Bruno Banani Woman’s Best EDT 30 ml cena cca. 25,39 €
Bruno Banani Woman’s Best EDT 50 ml cena cca. 33,53 €
Bruno Banani Woman’s Best Deodorant 75 ml

Vonj – Spoznajte najboljšo žensko skrivnost

Dragocene sestavine ženske dišave Woman’s Best, naredijo žensko enostavno zapeljivo. Sladke in zanimive komponente se enačijo v okusni dišavi, ki apelira na vse čute – prav tako, kot sexi sladica.

Svežina vonja prihaja iz sočnih citrusnih not; drzne roza grenivke in nežne pomaranče. Zapeljiv vonj je še dodatno okrepljen s slastno kombinacijo sorbeta hruške in dotikom vrtnic. Odlična kombinacija italijanske Panna Cotte z okusom gozdnih sadežev (ki je resnično najboljši del obroka, in se mu ženska enostavno ne more upreti, ter kremaste note sandalovine) zaokroži čutno izkušnjo dišave Woman’s Best.

Kampanja – Ko je samo najboljše dovolj dobro

Vrnila se bo v Bruno Banani vrt: Prizemljeno, običajno dekle, ki brez truda doseže, da se vsak moški obrne za njo uteleša Bruno Banani Woman’s Best. Vse bolj predrzna in očarljiva s to naravno samozavestjo. Novi ženski lik popolnoma razkriva to preprosto, nasmejano Bruno Banani dekle – Donnet Dumasa. Ona je predrzna in hkrati očarljiva ter predstavlja Bruno Bani dekle, ki je preprosto nepremagljiva. Kot pravo Bruno Banani dekle poskrbi, da njeni seksi pomočniki pripravijo vse sestavine, ki so potrebne, da prikažejo le najboljše o ženski na popoln način.

 Navodila za sodelovanje:

Nagradna igra poteka na FB strani Pentlja.si. Sodelujete lahko tako, da v komentarju pod tem člankom na FB strani Pentla.si zapišeš, kaj iz tebe naredi popolno Bruno Banani dekle! V nagradni igri se upoštevajo vsi sodelujoči, ki izpolnijo zgoraj navedene pogoje, od ponedeljka 13.03.2017,  do vključno nedelje 19.03.2017. Nagrajenec bo določen v roku 5 dni z naključnim žrebom. Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja nagradne igre Pentlja.si., pod nadzorom tričlanske komisije. Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali enega sodelujočega, ki bo prejel 20 ml parfum, ki smo ga predstavili v omenjenem članku. Nagrajenec bo objavljeni v tem članku.

Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo! Ime in priimek nagrajenca bo objavljen na Facebook strani Pentlja.si in v tem članku. Izžrebanec mora svoje podatke in davčno številko posredovati najkasneje v roku 5 dni po zaključku žrebanja na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne stori, mu nagrada več ne pripada!

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre.

Danes 28.03.2017 je znana nagrajenka, druge nagradne igre v sklopu štirih nagradnih iger – 🌸 Najbolj ženstven mesec leta 🌸. Nagrado prejme Nina Žurman. Gospa Žurman, časa imate 5 dni, da nam  svoje podatke in davčno številko posredujete na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne store, v omenjenem roku vam nagrada več ne pripada.