L’occitane predstavlja novo kolekcijo za dišeč dom

Da bi ustvaril dišavno kolekcijo za dom za dobrodošlico, je L’OCCITANE poiskal navdih na jugu Provanse. Izbral je osvežilne sestavine in tako košaro napolnil s plodovi citrusov, cvetovi grenivke in listi grenkega pomarančevca.

Čistilni gel za roke za dobrodošlico, 300 ml stane 16,30 €.
Čistilni gel za roke za dobrodošlico, 300 ml stane 16,30 €.

Čistilni gel za roke za dobrodošlico

Dobrodošli na dišavnem vrtu v Provansi … L’OCCITANOV novi Čistilni gel za roke za dobrodošlico z iskrivimi in veselimi notami citrusnih sadežev bo navdušil vašo družino in goste. Prosojna rumena barva gela spominja na poživljajoče limonaste note, ki se sprostijo, ko se gel ob stiku z vodo spremeni v zračno peno.

Losjon za roke za dobrodošlico, 300 ml stane 23, 40 €  in Komplet mil za dobrodošlico, 2 × 75 g stane 9,20 €.
Losjon za roke za dobrodošlico, 300 ml stane 23, 40 €
in
Komplet mil za dobrodošlico, 2 × 75 g stane 9,20 €.

Losjon za roke za dobrodošlico

L’OCCITANOV novi Losjon za roke za dobrodošlico z iskrivimi in veselimi notami citrusnih sadežev bo navdušil vašo družino in goste. Prav vsak trenutek je odlična priložnost za uživanje v masaži rok s tem vlažilnim losjonom, ki prekipeva z osvežilnimi notami citrusov in šopkom aromatičnih listov.

 Komplet mil za dobrodošlico, 2 × 75 g

L’OCCITANOVI novi Mili za dobrodošlico z iskrivimi in veselimi notami citrusnih sadežev bosta navdušili vašo družino in goste. Toaletni mili z vtisnjenim vzorcem, značilnim za provansalske cementne ploščice, je vedno užitek deliti z najbližjimi.

Parfum za dom za dobrodošlico, 100 ml stane 23,90 €.
Parfum za dom za dobrodošlico, 100 ml stane 23,90 €.

Parfum za dom za dobrodošlico

Dobrodošli na dišavnem vrtu v Provansi … L’OCCITANOV novi Parfum za dom za dobrodošlico z iskrivimi in veselimi notami citrusnih sadežev v vašem domu ustvari živahno in vedro vzdušje. Limona, mandarina in grenki pomarančevec so izbrani citrusi, ki v novo kolekcijo dišav za dom vnašajo svežino provansalskih zimskih vrtov. Poživljajoča citronka in sveže zelene note se prepletajo z jasnimi dišavami citrusov, zaokroža pa jih prijetna lesna osnova tonke.