LIPIKAR GEL ZA UMIVANJE IN FLUID – nega in higiena občutljive kože

La Roche-Posay predstavlja novo generacijo nege, primerne za celo družino: Lipikar gel za umivanje, pomirjujoč gel za vsakdanje umivanje obraza in telesa, ki kožo obenem pomiri in zaščiti, ter Lipikar fluid, losjon za pomiritev in zaščito kože na obrazu in telesu, ki kožo vsakodnevno vlaži.  Nova izdelka Lipikar gel za umivanje in fluid s termalno vodo La Roche-Posay sta namenjena vsakdanji negi in higieni telesa za odrasle, otroke in dojenčke.

 ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE OBČUTLJIVE KOŽE VAŠEGA OTROKA

Največkrat razmišljamo o koži obraza in njeni negi, pozabljamo pa na vsakdanjo nego in skrb za naše telo. Vsakdanje umivanje mora biti izjemno nežno, da zmanjšamo tveganje za draženje; pravilen nanos vlažilne nege pa poleg tega omogoča obnavljanje hidrolipidnega sloja in poskrbi za zaščito in mehkobo kože. Pravilna nega kože je potrebna vse od prvega dne; z uvedbo rednega nežnega umivanja svoji koži in koži svojega dojenčka omogočite, da je zaščitena, mehkejša in voljnejša. La Roche-Posay letos predstavlja dermatološko rešitev za vso družino: Lipikar gel za umivanje in Lipikar fluid, izdelka, ki sta ustvarjena z minimalnim številom sestavin, skrbno izbranih z vidika učinkovitosti in primernosti za vsakdanjo uporabo in nego, ki so prilagojene koži dojenčkov.

Lipikar gel za umivanje 200 ml stane cca. 6,34 € Lipikar gel za umivanje 400 ml stane cca. 9,28 €
Lipikar gel za umivanje 200 ml stane cca. 6,34 €
Lipikar gel za umivanje 400 ml stane cca. 9,28 €

LIPIKAR GEL ZA UMIVANJE je pomirjujoč gel za vsakodnevno umivanje kože, ki vsebuje termalno vodo La Roche-Posay. Vsebuje tudi niacinamid, ki pomaga pri pomiritvi kože in obnavljanju njene bariere, karitejevo maslo in glicerin, ki koži povrneta ugodje in obnavljata lipide, ter termalno vodo La Roche-Posay, ki ima pomirjujoče, mehčalne in antioksidativne učinke. Lipikar gel za umivanje, mehak, kremni peneči gel z nežnim vonjem, blago očisti in zaščiti občutljivo kožo vseh družinskih članov, ne draži oči, ne vsebuje parabena niti mila ter ima nevtralno pH-vrednost. Primeren je za lasišče dojenčkov in intimni predel.

Lipikar fluid 200 ml stane cca. 9,77 € Lipikar fluid 400 ml stane cca. 14,00 €
Lipikar fluid 200 ml stane cca. 9,77 €
Lipikar fluid 400 ml stane cca. 14,00 €

LIPIKAR FLUID je pomirjujoč in zaščitni vlažilni fluid, ki ga nanesemo po prhanju.  Koži zagotavlja vsakodnevno vlaženje, obenem pa jo intenzivno pomiri ter obnavlja njeno funkcijo bariere.  Lipikar fluid vsebuje vsestransko formulo, ki vključuje niacinamid za pomoč pri pomiritvi kože in obnavljanju njene bariere, karitejevo maslo in glicerin, ki obnavljata lipide in navlažita kožo ter ji povrneta občutek ugodja, ter visoko koncentracijo termalne vode La Roche-Posay. Osvežujoča in lahka tekstura fluida se zlahka razmaže in omogoča, da se oblečete kmalu po nanosu. Prilagojen je za vsakodnevno nego kože cele družine in je primeren tako za obraz kot telo.