Končno lepotni trend za ljubitelje morskih deklic…

… oziroma za vse tiste, ki ste naveličane, da so vedno v ospredju ustnice, ličnice, obrvi,… NE, tokrat so v središču pozornosti naše oči; svetijo se je v kovinskih odtenkih in tudi bleščice pripomorejo do želenega efekta!

Dame, sedaj je pravi čas, da naše oči spet zasijejo in se iskrijo in to nam bo uspelo s senčilom morskih deklic. Do slej so naše veke bile odete v mat barve in nato v nežne nude odtenke, a sedaj so na vrsti sijoči pigmenti, kot smo jih lahko opazile na mednarodnih tednih mode. Manekenke so se po modni brvi sprehodile s čudovitimi senčili v modri, rjavi, zlati, bronasti barvi s kovinskim sijajem. Tako imenovan ”Water make-up” zaokrožijo še bleščice pod očmi.

Da je trend še kako nosljiv, dokazuje tudi pionirka intenzivnih make-upov Kylie Jenner. Kylie je že nekaj časa zaljubljena v nežno prelivajoč in pred vsem lesketajoč trend ličenja oči v stilu morskih deklic  (ali: Glossy Lid). Glamurozno, dramatično in neverjetno lepo!

 

Kylie Jenner

KAKO NALIČITI VEKE V STILU MORSKE DEKLICE

Največjo težavo pri tem trendu zagotovo predstavljajo bleščice in način fiksiranja le teh, da se ne bodo razmazale čez celi obraz. Zelo pomembna je kvalitetna podlaga za senčila, ki jo na veko naneseš, preden se lotiš ličenja, le tako bodo bleščičasti pigmenti ostali na svojem mestu in senčilo ne bo zlezlo v manjše gubice. Nato nanesi želeno senčilo v kovinskem odtenku, ki ga nežno zabriši proti obrvem. In to je že to, potrebuješ še samo dve plasti maskare in tvoje očke so naličene. A, če ti je trend ličenja oči v stilu morske deklice tako všeč kot meni, mu lahko dodaš še pikico na i. Celoten videz zaokroži še z bleščečim senčilom v glossy videzu.

Trend seveda ne bo nadomestil mat senčil, zadimljenih in mačjih oči, vendar je odlična alternativa omenjenim trendom, ko želiš nekaj drugačnega, ko nimaš veliko časa za ličenje, ali ko si želiš, da se tvoje oči resnično lesketajo! Še posebej v poletnih mesecih bomo omenjen trend še kako vzljubile!