Figo sedaj krasijo majhne pentlje

Figa je še vedno v modi, bodisi tista visoka, razmršena na vrhu glave, ali zalizana, zategnjena varianta v zatilju. Pričeska se enostavno poda k vsakemu stilu, ne glede na to, če si pristašica športnega, ležernega ali elegantnega stylinga, saj je že zdavnaj izgubila svoj ‘zategnjen’ imidž.

Toda to sezono gre stil pričeske nekoliko v drugo smer; malo manj ležernosti in malo več ženstvenosti, je vsekakor zaželeno, še posebej, če si za navdih vzameš blagovno znamko Marchesa, ki je znana po svojih romantičnih, prefinjeno dodelanih oblekah in modnih dodatkih. Oblikovalca, Georgina Chapman in Keren Craig, sta manekenke na modno brv poslala s prikupno pentljo, ki se je prepletala med lasmi in pričesko naredila še posebej ‘šik’.

Pomembno za videz

Lasje naj bodo gladko počesani nazaj, pri čemer je lahko sama figa še vedno videti rahlo razmršena in neurejena. Tanek dekorativen trak lahko zavežeš okrog čopa preden oblikuješ figo, ali pa ga dodaš na koncu, ko je sama figa že oblikovana. Če želiš prelomiti ženstven, morda celo malo dekliški stil, raje uporabi usnjen trak.

Meni je majhen modni dodatek v laseh noro všeč. Kdo bi si mislil, da lahko tako majhna pentlja spremeni celoten beauty videz!