Davidoff Cool Water EXOTIC SUMMER

Dva nova vonja, z nespremenjenim vodnim navdihom, v novi, omejeni verziji za poletje 2016.

Predstavljamo DAVIDOFF COOL WATER EXOTIC SUMMER.

DAVIDOFF COOL WATER EXOTIC SUMMER je zgodba o tropskem paradižu, kjer nas belina peska in turkizna modrina morja, senca palminih dreves in sončne lagune odpeljejo daleč stran… v brezskrbnost. Skok v osvežujoče morje, vroče božajoče sonce in zvečer milijarda bleščečih zvezd na nebu. Tropski raj brez primere!

CWM EXOTIC SUMMER16 edt 125ml Toaletna voda za moške. Cena cca. 49,55 €.
EXOTIC SUMMER16 EDT125ml
Toaletna voda za moške. Cena cca. 49,55 €.

DAVIDOFF COOL WATER EXOTIC SUMMER

 Bleščeča variacija originalne dišave, Cool Water Exotic Summer, zadiši po svežih citrusnih notah mandarine z dodatkom skrivnostne bazilike, žajblja in brinovih jagod. Srce dišave je zvesto hladni meti, v spodnjih notah pa dominira sandalovina. Živahna citrusno-aromatična dišava za moške.

EXOTIC SUMMER16 EDT100ml Toaletna voda. Cena cca. 49,55 €
EXOTIC SUMMER16 EDT100ml
Toaletna voda. Cena cca. 49,55 €

DAVIDOFF COOL WATER WOMAN EXOTIC SUMMER

Sveža, toda nesporno ženstvena, Cool Water Woman Exotic Summer, osvoji najprej s slastnimi notami melone, ki se razvije v nežno, krhko srce šmarnice ter zaključi z obljubo bogatega irisa, njegovih koreninic. Čutna in ženstvena cvetno-sadna poletna dišava.

Edinstveno pakiranje DAVIDOFF COOL WATER EXOTIC SUMMER predstavlja živahen in vesel duh poletja. Ikonske stekleničke »preoblečene« v rajske barve in motive palminih dreves, belega peska in čarobnega morja. Z barvnimi kodami, zvestimi originalu!  Vstopite v tropsko laguno in se prepustite užitku!