”Babylights” – 3 namigi za sijoče, posvetljene lase

Trend barvanja las, ki v teh dneh prevladuje, se imenuje: ”Babylights”.  Izjemno tanka pramena, ki so za do tri odtenke svetlejša od naravne barve las in se nežno prelivajo z naravno barvo las, je osvojil cel svet in nadomestil tako priljubljen ombre. Barvanje je manj agresivno do las in končni rezultat je zelo naraven. Razkrivamo tri najboljše nasvete za nego pramenastih las.

Pri trendu ” Babylights” gre za novo tehniko barvanja, v kateri so beljena zlasti pramena sprednjih las. Za tanka pramena, ki jih je mogoče zamenjati z gladkimi, elegantnimi svetlobnimi odsevi v laseh, je potrebno ustrezno poskrbeti.

21. Izdelki za nego las doma

”Babylights” potrebujejo posebno nego. Da bo barva prišla do izraza in ne bo preveč dominantna, je potrebno, da je struktura las zdrava. Ob tem je dnevna uporaba izdelkov za barvane lase, ki ohranjajo sijaj barve in lase hkrati navlažijo, obvezna. To še posebej velja v sončnih dneh, ko naši lasje potrebujejo še dodatni odmerek vlage!  V nasprotnem primeru so suhi in spominjajo na slamo.

Babylights2. Nova super nega

Letos se je na tržišču pojavila nova kemična, patentirana sestavina, imenovana Olaplex, ki popravlja in krepi lasno strukturo. Po uporabi so lasje dobesedno obnovljeni, majhne poškodbe popravljene in lasje so ponovno sijoči, prožni in voljni.

13. Preliv za lesk v laseh

Če želite slediti trendu ”Babylights’,’ morate poskrbeti za sijaj las. Bolj kot je intenzivna barva, bolj dekliški je videz. Zato je obvezen reden obisk pri frizerju, ki bo vaše lase dobesedno oblil s sijajem! Uporabil bo popolnoma brezbarven preliv, ki bo vašim lasem podaril čudovit lesk.