Adventni koledarji z lepotnimi presenečenji

Ko smo bile še majhne, smo vsako leto težko pričakovale adventni čas, saj smo vsako jutro lahko odprle okence na adventnem koledarju in se že zjutraj sladkale.  Zakaj bi s to tradicijo morale prekiniti sedaj, ko smo že ‘velike’, le da bi čokolado zamenjale z lepotnimi sladkorčki.

Seveda, ideja o adventnih koledarjih, ki vsebujejo kozmetične izdelke, ni nova, recimo Babor že 14 let izdaja tovrsten koledar.  Ampak ideja, da oboževalcem znamke dobesedno posladkajo adventni čas s čudovitimi lepotnimi izdelki, navdušuje vedno več beauty podjetij. In prav je tako. Pogosto se tovrsten adventni koledar pojavi že na seznamu prazničnih daril, vendar se ne podari za božič, ampak že mesec poprej. A pozor, za lepotni adventni koledar boste morale odšteti nekaj evrov več kot za tistega s čokolado. Pomislite samo na strogo omejeno različico Jo Malone, ki je vedno v hipu razprodan ,kljub temi, da se cena vsako leto giblje okrog 360 evrov.

Da bo izbira pravega adventnega koledarja za leto 2015 malo lažja, smo za vas pobrskali in izbrali nam najljubše variante.

1BABOR

Lahko bi celo rekli, da je Babor ‘kriv’ za vso to navdušenje nad adventnimi koledarji z lepotnimi izdelki, saj že od leta 2001 Babor popestri adventni čas s koledarjem, napoljnjenimi z ampulami. Letos bo koledar prvič dobil razširitev z Glow-čudežem in Bi-Phase ampulami, tako da bo za praznike vaš ten kože res žarel. Naročite ga lahko tukaj: za 69 €.

2BENEFIT

Manj je več – to si je mislil tudi Benefit. Adventni koledar sestavlja le 12 vratc, ampak za njimi se skrivajo majhna, glamurozna darila, kot recimo mini verzija Lollitint-a ali ”they’re real”! Zato svetujemo, da vratca odpirate vsak drugi dan in med tem prisluhnete “12 Days of Christmas”, ki zazveni vsakič, ko odprete okence na koledarju. Naročite ga lahko tukaj:  za cca. 49 €.

3L’OCCITANE

Izjemno bogat L’Occitane adventni koledar je poslikala francoska ilustratorka Kanako. Za vratci se skrivajo majhni lepotni bombončki v obliki mila, losjona za telo, dišeče kreme za roke ali dekorativna presenečenja.

Naročite ga lahko tukaj, za cca. 45 €.

aJO MALONE

Prestižen koledar Jo Malone je pravzaprav že pravo božično darilo. Strogo limitiran adventni koledar, britanske dišavne hiše, je poln velikih dišav, losjonov za telo, ki so idealni za to, da kreirate čisto svojo dišavo!

Na voljo v izbranih Jo Malone butiki za 360 evrov.

5KÉRASTASE

Ljubite svoje lase in jim želite privoščiti le najboljše? Potem je Kérastase koledar kot nalašč za vas. Letos praznuje adventni koledar svojo premiero na lepotnem tržišču s 24 mini darilci – luksuznimi šamponi, maskami, balzami… skratka z vsem, kar potrebujejo vaši lasje.

Prvi adventni koledar Kérastase je na voljo za 80 evrov le pri pooblaščenih Kérastase frizerskih salonih od začetka novembra.

6VICHY, LA ROCHE POSAY in ROGER & GALLET

Ste odvisniki od produktov za nego kože? Potem imamo za vas prav poseben koledar, v katerem sta združeni dve lekarniški znamki: Vichy in La Roche Posay, ki ju zaokrožijo tri iz zbirke dišav Roger & Gallet. Žal koledar ne bo na voljo v naših lekarnah, zato ga naročite tukaj, cena je 30 €.

7ESSENCE

Da bo čas do božiča vsem lepotičkam hitreje minil, essence, z omejeno izdajo adventnega koledarja, predstavlja 24 ekskluzivnih izdelkov. Na vsakih vratcih je “izrek dneva”, za njimi pa se skriva tudi kul lepotni izdelek za nohte in poseben dodatek. Adventni koledar je v pisanih barvah s prazničnim dizajnom ter je popoln kot pred božično darilo za najboljšo prijateljico, sestro ali zate!

Naročite ga lahko tukaj,cena 27,30 €.