PREIZKUŠAMO: Poslovi se od utrujenosti

Vsi, ki me malo bolje poznajo, vedo, da me utrujenost spremlja skoraj vsak dan. En razlog je pomanjkanje železa v krvi (katero se kljub trudu nikoli noče ohraniti dolgo v mojem telesu 😊 ), za drug razlog pa sem kriva kar sama: kronično pomanjkanje spanca! Sem ena tistih oseb, ki potrebuje cca. 8 ur spanca, da lahko res aktivno štarta v dan. A kljub temu, da to vem, je dolg in kakovosten spanec pri meni v večini le teorija, saj v praksi mi »uspe« približno 6 ur na noč.

Tabletam da barvo naravna spirulina, ki raste in je obrana na NUTRICERT™ certificiranem vodnem posestvu.
Foto: Pentlja.si

Prav zaradi te utrujenosti kakšen dan v tednu ni tako produktiven, kot bi želela in ko sem pomislila, da bo sedaj še na vrsti pomlad in z njo tudi pomladna utrujenost (ja, tudi ta me včasih daje), sem vedela, da je na vrsti sprememba.

Foto: Pentlja.si

Najprej sem si zadala, da je za mojo dobrobit potrebno več spanca, zato sem odšla v posteljo bolj zgodaj kot po navadi in prav tako je telefon ostal na nočni omarici in ne še vsaj 10 minut z mano v postelji. Tudi hrano sem rahlo spremenila, čeprav že zdaj jem dokaj zdravo, sem z jedilnika črtala sladkarije in dodala več zelenjave. Čeprav sem te zadeve prakticirala kar nekaj časa, pa vidnega izboljšanja ni bilo in takrat je ko nalašč potrkal poštar z NUTRILITE™ vitamin B plus (cena cca. 20 €)  prehranskim dodatkom.

Ko sem se zadevi malo bolj posvetila, sem ugotovila, da je točno to kar potrebujem in ji dala možnost. S TEHNOLOGIJO DVOJNEGA DELOVANJA je NUTRILITE™ vitamin B plus prehransko dopolnilo, ki zagotavlja optimalno sproščanje hranil vsakega vitamina B, podpira normalno presnovo energije in pomaga v boju proti utrujenosti.

Tableta ima dve plasti in je prva in edina, ki ima takšno delovanje: prva z vitaminoma B2 in B12, ki zagotavljata takojšnjo sproščanje. In druga s šestimi vitamini B, ki poskrbijo, da se hranila sproščajo še nadaljnjih 8 ur. Tako sem esencialnih 8 B vitaminov sprošča počasi in ob času, ko to najbolj potrebujemo.

Dvojno delovanje je še kako učinkovito.
Foto: Pentlja.si

Z jemanjem NUTRILITE™ vitamin B plus sem pričela pred nekaj več kot enim mesecem. Vsak dan, preden sem se odpravila od doma, sem si »privoščila« zeleno energijsko tabletko. In ker sem seveda tako kot večina neučakana, sem želela rezultate čez noč. Kar pa je seveda nemogoče. Tablete so pričele delovati po približno 10-ih dneh in to tako prikrito, da najprej sploh nisem opazila, dokler nisem nekega poznega četrtkovega popoldneva, po res napornem dnevu, dojela, da sploh nisem izčrpana in brez energije tako, kot sem bila v preteklosti. Po tem dnevu sem bila bolj pozorna na svoje počutje in lahko rečem samo eno: ZMAGA NA CELI ČRTI!

Moja dnevna utrujenost je skoraj popolnoma izginila in tudi dan začnem bolj spočito.

Foto: Pentlja.si

Vse, kar je mojemu telesu manjkalo za normalno delovanje, je vitamin B: iboflavin (B2), niacin (B3), pantotenska kislina (B5), piridoksin (B6), folna kislina (B9) in kobalamin (B12), ti prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.  Normalno presnovo energije pa podpirajo tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), pantotenska kislina (B5), piridoksin (B6), biotin (B7) in kobalamin (B12).

Foto: Pentlja.si

NUTRILITE™ vitamin B plus prehransko dopolnilo me bo od sedaj spremljalo vsakodnevno, saj je pri meni povzročilo pravi čudež. Utrujenost se je sprevrnila v energijo in končno se ne počutim več 40 let starejše, kot dejansko sem.

Želela bi se zahvaliti še podjetju Amway za poslan paketek in zaupanje! Če želiš tudi sama izboljšati svoje počutje, poišči prehransko dopolnilo NUTRILITE™ vitamin B plus  tukaj  in se tudi ti posloviš od utrujenosti!