Seksi noge na rdeči preprogi

Prve zvezdnice so se že sprehodile po rdeči preprogi v Kanu. Prevladovale so glamurozne obleke, elegantno spete pričeske in bronast ten kože  v kombinaciji z dramatičnim make-upom.

Seveda ne moremo spregledati vseh teh seksi nog, ki so kukale izpod visoko izrezanih oblek – pozitivno učinek tovrstnega kroja: noge so v hipu videti vrtoglavo dolge in vitke. Tega se zavedata tudi igralki Uma Thurman in Susan Sarandon, ki sta ob svojih nogah poudarile tudi svoj dekolte. Seveda je svoje noge pokazala tudi Bella Hadid, ki je preteklo leto zaslovela prav na tej rdeči preprogi v seksi, rdeči, satenasti obleki z všitimi hlačkami.

So tvoje noge pripravljene na seksi obleke in kratke hlače? Jaz priznam, da so moje še vedno bele kot sir. Zato predlagam, da me posnemaš in uporabiš enega izmed naslednjih samoporjavitvenih  izdelkov, ki so do tvoje kože veliko nežnejši, kot obisk solarija ali (prekomerno) sončenje. Pred samim nanosom izdelkov, moreš seveda odstraniti dlačice in s pomočjo pilinga še odstraniti staro kožo (da se samoporjavitveni izdelki ne bodo sprijeli z odmrlo kožo in ne bodo nastali grdi madeži). Še posebej skrbno uporabi piling na kolenih, gležnjih in petah. Ko se koža po lepotnem tretmaju posuši, lahko uporabiš enega izmed teh izdelkov.

Če si morda pretiravala z nanosom samoporjavitvenega izdelka in je tvoja koža po prhanju še vedno polna madežev, oranžna,… predlagam da uporabiš limonin sok, ta bo odstranil nezaželeno barvo iz tvoje kože.

Lancaster Self Tanning Smooting gel v odtenku 01.Ligh, za 50 ml boš morala odšteti cca. 32 €.
Juvena Sunsation, Classic Bronze Lotion z zaščitnim faktorjem 10, za 150 ml boš morala odšteti cca. 40 €.
Collistar 360° Self-Tanning Spray, za 150 ml boš morala odšteti cca. 34 €.
Clarins, Eau Lactée Auto-Bronzante, za 150 ml samoporjavitvenega mleka boš morala odšteti cca. 31 €.