UNBOXING: Valentinova Lush kolekcija

Pred nami je tisti dan v letu, ko je ljubezen še posebej javno izpostavljena; ko bo IG preplavljen s fotografijami takšnih ali drugačnih srčkov, bodo kafiči ponujali zaljubljencev, ki bodo srkali penino in se sladkali s torto in bodo cvetličarne prodale največ rdečih vrtnic v letu – govorim seveda o valentinovem.

A hkrati je čas tudi za razvajanje, ljubljene osebe ali kar samega sebe, z izdelki iz nove Lush linije. Kot si lahko zasledila na našem Instagram profilu, nas je Lush ponovno presenetil s skrbno izbranimi, ročno izdelanimi izdelki.

KISS ME QUICK – kartica za prhanje cena 2,50 €

Tanka ploščica v obliki ustnic je idealna izbira za vse tiste, ki želite deli malce drugačne poljubčke. Tanek listič mila, ki ga lahko uporabiš večkrat navdušuje z dišavami pikantnega olja klinčkov in absoluta sladke mimoze, ob tem tonka poskrbi za sladke note.

CHERRYISH piling za telo, cen 100 g 7,95 €

Sama obožujem vse Lusheve pilinge,  res je, da so nekoliko grobi a z nežnim drsenjem po koži je končni učinek resnično dober. Razvajaj svojo kožo z vlažilnim pilingom iz organskega kakavovega masla iz pravične trgovine, fino mlete morske soli ter zmletih češnjevih pečk pognal kri po žilah. Tu sta še topli in poživljajoči kakavov absolut in ščepec eteričnega olja sladkih mandljev, ki bosta dokončno poskrbela, da boš želela še, še, še!

WHOLE LOTTA LOVE peneča kopel, cena 100 g 6,95 €

Ljubezen: kako bi jo lahko ponazorili bolje kot z dvema živobarvnima rdečima srcema, ki ju skupaj drži smetanasto in božansko mehko organsko karitejevo maslo?

 

TENDER IS THE NIGHT gel za prhanje brez embalaže, cena 240 g 18,95 €

Ta mamljiva krema za prhanje je zame najljubši kos cele valentinove kolekcije! Pusti se zapeljati poparku jasminovih cvetov in opojnemu ylang ylangu, medtem ko postaja tvoja koža zahvaljujoč senzacionalno razkošnemu maslu murumuru in karitejevemu maslu iz pravične trgovine vse mehkejša!

LOVE BOAT kopalna bombica, cena za 160 g 6,95 €

Vrzi jo v vročo vodo in uživaj, medtem ko kopalna bombica s tovorom poživljajočih olj organske sladke pomaranče in sicilijanske limone počasi raztaplja v vodi, ki jo obarva v roza – modro pravljivo!