Max Factor predstavlja nov in izboljšan Max Factor Facefinity Compact

Si želite dolgo obstojnega in mat izgleda? Potem je Max Factor Facefinity Compact prava izbira za vas! Združuje prednosti pudra v prahu, obstojnost podlage in prekrivnost, hkrati pa omogoča nanašanje več slojev za brezhiben videz. Facefinity prinaša maximalen učinek, preprosto uporabo, matiranje, hkrati pa je zaradi kompaktne in simpatične embalaže odličen za v vsako torbico.

Eden izmed največjih Max Factorjevih hitov še boljši

97 % žensk je povedalo, da obožujejo Facefinity Compact zaradi preprostega nanašanja, 94 % ga z veseljem uporablja, ker zagotavlja enakomeren videz in 95 % zato, ker preprosto zdrsi na kožo. Skrivnost dolgo obstojnih ličil, ki so preprosta za uporabo, je v Max Factor Permawear®, tehnologiji, ki je bila zasnovana za potrebe vsakdanjih žensk. Facefinity vsebuje visoko stopnjo prahu, ki absorbira olje, vodoodporne pigmente in dolgo obstojne delce, zato zagotavlja naraven videz s popolno prekrivnostjo, ki traja. Hkrati pa vsebuje SPF, nova različica vsebuje zaščitni faktor 20, ki zagotavlja dodatno plast zaščite za vse tipe kože.

Osebni pristop

Facefinity Compact je zasnovan tako, da vam omogoča nanašanje tankih plasti v več slojih, kar zagotavlja popolno prekrivnost za vašo kožo, hkrati pa ni težak. Delci, ki se obnašajo kot krogle, nežno prekrijejo vašo kožo, zato je nanos barve gladek in preprost, priložena gobica pa zagotavlja brezhiben in enakomeren izgled ne glede na to ali imate za nanašanje na voljo 10 sekund ali pa 10 minut. Na voljo so štirje odtenki, ki jih lahko uporabljate samostojno, ali pa preko tekoče podlage, za dodatno prekrivnost, matiranje in obstojnost.

Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor, je povedala: »Če želite dolgo obstojno podlago, ki je enostavna za nanos, je lahko personalizirana glede na vaše potrebe, hkrati pa ponuja prekrivnost, ki traja, je pravi odgovor za vse vaše želje Max Factor Facefinity Compact. Odlično se obnese preko vaše tekoče podlage, zaradi obstojnosti vam tekom dneva ni potrebno ponavljati nanosov, matira, hkrati pa je priročen in bo zagotovo postal pomemben del vaše vsakdanje rutine ličenja

Priporočena maloprodajna cena za Max Factor Facefinity Compact je 12,99 €, od 5. februarja pa bo na voljo v štirih odtenkih: 001Porcelain, 002 Ivory, 003 Natural, 006 Golden