Valentinovo, kaj podariti? Če sploh kaj?

Valentinovo? Zame dan kot vsak drugi. ”Prazniku” ne posvečam velike pozornosti. Ne glede na to, da sem s partnerjem skupaj že več kot deset let, od njega nikoli nisem (in tudi v bodoče ne bom) na štirinajsti februar, pričakovala kakršnega koli darila.

Kljub temu, pa je med vami ogromno romantikov, ki si na valentinovo želijo malo več pozornosti, bodi si s škatlo najljubših pralin, šopkom vrtnic ali prav posebnim beauty izdelkom. Da bo izbira zadnjega malce lažja, sem izbrala čudovite izdelke, ki bodo ogrele serce ljubljene osebe.

Lush vsako leto na police svojih poslovalnic postavi prav posebno valentinovo kolekcijo, katero odlikujejo različne kopeli, pilingi in mila. Jaz bi želela izpostaviti kopalno bombico Love Boat (cena 6,95 € za 160g). Ta kopalna bombica s tovorom poživljajočih olj organske sladke pomaranče in sicilijanske limone bo pravkar odrinila – zato hitro vsi na krov! Vrzite jo v vročo vodo in uživajte, medtem ko se vam priklanjajo drevesa, in naj vas pikantne in energične dišave ponesejo dol po reki v pustolovščino, kakršne še niste doživeli.

Če želiš podariti nekaj, kar bo tvoja izbranka uporabljala dlje časa, priporočam eno mojih najljubših šmink oz. obarvanih balzamov za ustnice znamke YSL VOLUPTÉ TINT IN BALM (cena cca. 35 €). Balzam ujet v luksuzni embalaži ustnice vlaži in hkrati nežno obarva. Meni je še posebej všeč dizajn balzama in majhne ustnice na sredini.

Dišave so pri dekletih vedno zaželene in če tvoja denarnica trenutno ni polna, pokukaj k našim sosedov in v poslovalnice Primark. Pred kratkim so predstavili ljubko dišavo z imenom Be Mine (cena 2,50 €), sama je še sicer nisem po-vonjala, a za takšno ceno ne moramo pričakovati veliko.

Le katera ni za francoski poljub? Svoji izbranki podari balzam znamke Caudalie s skritim sporočilom … saj je ime balzama French Kiss (cena cca. ). Izbiraš lahko med tremi odtenki obarvanega balzama za ustnice, zato boš zagotovo našel pravega za drago.

The Body Shop je pred kratkim predstavil povsem novo, cvetlično dišavo JAPONSKI ČEŠNJEV CVET Z JAGODNIM POLJUBOM (cena 24,90 €). Slastna in igriva dišava s prepletom arome japonskih češnjevih cvetov, jagode, manga, jasmina in potonike. Vsebuje ekološki alkohol iz pravičnega trgovanja iz Brazilije. Zapeljivo sladki vonj je ujet v retro stekleničko.

Kaj reče glasneje :’Ljubim te!’, kot čisto nova, limitirana paletka  Benefit rdečila za ustnice z 3D ustnicami (cena 19,90 €)? Paleta je na voljo v štirih odtenkih od 31.01.2018 jo lahko naročiš preko njihove uradne strani, najdeš jo tudi na Asos UK na voljo bo tudi v nekaterih poslovalnicah Douglasa (AT).

OK, priznam te se tudi jaz ne bi branila za valentinovo! 🙂