Udeležili smo se lansiranja nove Oriflame kolekcije

Zagotovo si zasledila, da smo se ta teden ponovno družile z priljubljeno kozmetično znamko Oriflamke, kjer so nam predstavili prenovljeno linijo izdelkov Love Nature, ki vsebuje kar 24 izdelkov za nego telesa in las, ki pričarajo radostno izkušnjo.

Celotno kolekcijo so priredili tako, da je sedaj resnično v sozvočju z naravo, saj je v celoti biorazgradljiva, ob tem izdelki za nego las ne vsebujejo silikonov in kar me je še posebej navdušilo;  vsi izdelki vsebujejo le naravna zrnca.

Dogodka so se udeležili tudi Ekologi brez meja, ki so potrdili, da je linija neoporečna ter se prijazno odzvali vabilu in nam podali nekaj informacij o tem, kako zelo pomembna je bio-razgradljivost izdelkov in njihovo sožitje z naravo. Linija izdelkov Love Nature vsebuje le naravne sestavine za nego kože, ki bodo poskrbeli za dobro počutje in občutek svežine – uživali boste v čutnem objemu narave.

V Oriflamu že vse od svojih začetkov leta 1967 goji globoko spoštovanje do narave. Skrbno izbiramo najprestižnejše sestavine s Švedske in celega sveta, s katerimi skrbimo za lepoto ljudi na naravi prijazen način.