NOVOST: IL FONDOTINTA CityDefence Foundation – tekoča podlaga

Deborah Milano predstavlja novo, dolgo obstojno vlažilno in zaščitno tekočo podlago: IL FONDOTINTA CityDefence. Napredna tekoča formulacija nudi učinek brezhibne polti in ščiti kožo pred škodljivimi vplivi iz okolja.

ODTENKI:
00 Ivory, 0   Fair Rose, 01 Fair, 02 Beige, 03 Sand, 04 Apricot, 05 Amber

Laboratorij Deborah Group je razvil to podlago z namenom, da zaščiti našo kožo pred onesnaženim zrakom in modro svetlobo, ki jo oddajajo elektronske naprave.

Modra svetloba je naravno prisotna v dnevni svetlobi, a jo prav tako oddaja elektronika, kot na primer računalniki in pametni telefoni. Nove študije so pokazale, da imajo elektronske naprave potencial ustvariti škodljive proste radikale, ki povzročajo oksidativni stres in posprešujejo proces staranja kože.

IL FONDOTINTA CityDefence vsebuje vlažilne sestavine, ki kožo oskrbijo s potrebno hidratacijo in zmanjšajo izgled nepravilnosti. Tekoča formula se brez napora zlije s kožo in jo pusti mehko in navlaženo, brez občutka “maske” na obrazu.

IL FONDONTINTA CityDefence je na voljo v 7 naravnih, mat odtenkih, ki zadovoljijo potrebe žensk z različnimi barvami kože.

Brez olj, z zaščitni faktor 15, Hipoalergeno-Formulirano tako, da zmanjša tveganje za pojav alergij.
Priporočena MPC: 11,49€ za 30 ml

NASVETI LUCE MANNUCCIJA, URADNEGA MAKE-UP ARTISTA DEBORAH MILANO

Priporočam, da se podlaga nanaša s prsti za bolj naraven finiš – nanašati jo začnite na sredino obraza in jo zabrišite navzven z nežnimi, krožnimi gibi.

Če za nanos podlage rajši uporabljate čopiče, lahko dosežete 3D učinek tako, da preprosto nanesete več izdelka na nekaterih delih in ga nanesete manj na drugih delih obraza.

Podlago nanesite na kritična mesta kože z gobico – tako boste dosegli učinek boljše prekrivnosti in obstojnosti.