Z Eau thermale Avène izdelki, bo zima znosnejša

Ni skrivnost, da svojo kože že od samega začetka negujem zgolj z izdelki iz lekarne. V to me je vpeljala najina mama, ki je od kar pomnim, uporabljala kvalitetno kozmetiko za nego kože in seveda sva jo z Veroniko posnemali. Kljub temu sem se pobližje z Eau thermale Avène izdelke spoznala komaj pred nekaj meseci. Dermatološki laboratoriji Avène zaupanje uporabnikov ohranjajo predvsem na podlagi dokazane učinkovitosti Avène termalne vode, ki je glavna sestavina vseh izdelkovin izvira na  jugu Francije. Uporabljena voda se 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. V podjetju Pierre-Fabre to vodo takoj transportirajo v obrat kjer proizvajajo kozmetiko Avène. Ker sem sama tako navdušena nad izdelki, smo se skupaj z Eau thermale Avène da na Instagramu podelimo 2×2 izdelka.

Avene, balzam za občutljive ustnice – stik, cena cca. 6,70 €.

Avène balzam za občutljive ustnice s formulo, ki ščiti ustnice in jim daje voljnost, mehkobo in zaščito zahvaljujoč izbranim sestavinam: karitejevemu maslu, čebeljemu vosku in termalni vodi Avène, ki deluje pomirjajoče in proti draženju. Bogata, kremna in transparentna tekstura balzama v stiku. Izboljša naravni sijaj ustnic in obstojnost šminke. Ob tem še prijetno diši.

Avene Cold Cream krema za roke, cena za 50 ml je cca. 6,70 €.

Avene krema za roke z dodatkom Cold kreme za vlaženje in zaščito tvojih dlani z dodatkom sukralfata. Bogata nemastna krema, ki koži rok nemudoma vrača občutek ugodja. Avène Cold cream krema za roke je še posebej priporočljiva osebam s suho in poškodovano kožo rok. Seveda ne vsebuje parabenov. Bogata nemastna tekstura kreme se izjemno hitro vpije, vrača občutek udobja, Avène termalna voda, ki sestavni del kremice pa pomirja in deluje proti draženju.