LAURA TESTIRA: bronzy makeup look z L.O.V. izdelki

Ljubiš poletje kot jaz? In kljub temu ne želiš iz hiše ne da bi se naličila? Potem zagotovo prisegaš na ličila, ki nežno ležejo na kožo in ne mašijo por. Jaz se kljub temu ne želim odreči pigmentiranim ličilom za oči, saj obožujem če so te lepo uokvirjene. Zato sem še posebej navdušena nad L.O.V. senčilom Unexpected EYESHADOW METALLIC  v odtenku 310 ( že na prodaj v Müller poslovalnicah, cena cca. 6 €), ki ga testiram že kar lep čas.

 

Verjetno se spomniš, da smo pred dobrim mesecem prejele cel kup L.O.V. ličil in čopičev (če se ne, pokukaj na naš Instagram profil in si pobližje oglej izdelke) in vsaka od nas je v kompletu našla nekaj zase. Jaz sem izbrala omenjeno senčilo in popolnoma novi in noro mehek L.O.V. Harmonic EYESHADOW BLENDER ( že na prodaj v Müller poslovalnicah, cena cca. 7 €) čopič, ki izvrstno zabriše ostre linije senčila na veki in poskrbi za lep in enakomeren prehod barvo. Za kar so zagotovo zaslužne noro mehke in dolge dlačice, ki po vsakodnevni, več tedenski uporabi, prav nič ne izpadajo. Ker saj veš, najbolj zoprno je, da imaš med in po ličenju cel obraz polen dlačic čopiča. Na srečo so L.O.V. čopiči resnično kvalitetni in se kaj takšnega ne dogaja, tudi v primeru ko močno ‘blendaš’ senčilo, kot ga jaz.

Sedaj pa še k L.O.V. Unexpected senčilu, ki me je neverjetno navdušilo! Še posebej ker sem mnenja, da ni lepšega poletnega beauty videza, kot je tak ” bronzy makeup look. Se pravi lepo zagorela polt, v kombinaciji z zlatimi in bronastimi pigmenti na ličkih in očeh in nude šminko. In za ta videz so L.O.V. metallic senčila najboljša izbira, saj so visoko pigmentirana, vsebujejo neverjetno veliko majhnih bleščic, ki po celodnevnem nošenju in tropskim temperaturam ostanejo tam, kjer sem jih nanesla.

Če si tudi sama ljubiteljica tega beauty videza, pohiti v najbližjo Müller poslovalnico in se tudi na lastne oči prepričaj o kvalitetnih L.O.V. izdelkih!