Čas je za Kubo in essence trend kolekcijo

Si že bila na dopustu? Pridi na Kubo! Z novo trend kolekcijo “cubanita” essence, ki bo na prodajnih policah od julija do avgusta 2017, odpotuj v državo ritmičnih plesov in pisanih kadilakov, širiti karibsko vzdušje s poletnimi barvami in tropskimi motivi na lepotnih izdelkih.

Trend kolekcija je na voljo v drogerijah DM, drogerijah Tuš, E.Leclerc Ljubljana in Maribor, Mercator hipermarketih z essence stojalom in spletni trgovini Click2chic od včeraj naprej.

Kozmetična torbica ‘la banana cubana’, cena cca. 3,30 €.

Predstavitev kolekcije pričnimo z najljubšim kosom kolekcije; ljubko kozmetično torbico z motivom banan in smešnim napisom, ki je popolna za shranjevanje lepotnih izdelkov.

Osvetljevalec ’01 mi corazón’, cena cca. 4 €.

Drugi ‘must have’ izdelek v vsaki kozmetični torbici je zagotovo osvetljevalec. Ta vsebuje drobne kovinske, svetleče pigmente, ki zagotavljajo lep in nekoliko intenzivnejši sijaj na ličkih.

Puder v prahu baking & banana ‘livin’ la vida banana’, cena cca. 4 €.

Puder v prahu baking & banana je na voljo v zelo svetlem odtenku in je zato idealen za tehniko “baking” ali kot mat osvetljevalec.

Lak za nohte “essence beauty friends”, cena vsakega je cca. 2,30 €.

Lak za nohte “essence beauty friends” skupnost je izbrala svoje najljubše: zmagovalci so štirje poletni “cubanita” laki za nohte z močnim prekrivanjem in visokim sijajem.

Obarvan balzam za ustnice ‘bienvenida a palm beach’, cena caa. 3,50 €.

Za obarvane ustnice v obstojnem roza odtenku, ki je lahko svetlejši ali močnejši, glede na individualno pH vrednost ustnic poskrbi ta zanimiv balzam.

Tekoča šminka ‘wet look’, cena cca. 2,60 €.

Tekoča šminka ‘wet look’ v roza in vijola odtenku z močnim prekrivanjem in visokim sijajem.

Cushion ink za obrvi ’01 carribean brows’, cena cca. 2,90 €.

Cushion ink za obrvi; inovativna blazinica je prepojena s tekočim črnilom za obrvi in odmeri ravno zadostno količino teksture. Črnilo za obrvi nudi prekrivanje, ki ga je možno postopno graditi: en sloj za svetlolaske in dva sloja za temnolaske.

Duo pripomoček za urejanje obrvi, cena cca. 2,60 €.

Duo pripomoček za urejanje obrvi, En konec je za česanje obrvi in drug konec za nanos različnih izdelkov za obrvi – še posebej tekočih in gel tekstur.

Gel eyeliner svinčnik, cena enega je cca. 2,90 €.

Gel eyeliner svinčnik. Kovinsko turkizna in roza z visoko prekrivnostjo zagotavljata dolgo obstojen, vodoodporen make stil na očeh.