Ko se na lase »naseli« Super Mario

Se spomniš, kako ti je mama včasih, ko si pogledala v njeno garderobo rekla: »Vse se bo enkrat vrnilo!« In kot izgleda, se leta 2016 in v prihajajočem 2017, točno to dogaja! Modne brvi so preplavljene z nostalgičnimi oblačili in seveda ne sme biti nič drugače s pričeskami.

Foto: Instagram x-presion Creativos
Foto: Instagram x-presion Creativos

In ko govorimo o nostalgiji, vsaj moja generacija ne more mimo Gameboya. Če si ga imela, si bila zagotovo zasvojena z igrico Super Mario. In naj ti sedaj povem, da je trend ponovno oživel, sicer ne na konzoli, ampak kar na laseh!

Foto: Instagram X-presion Creativos
Foto: Instagram X-presion Creativos

Španski frizer X-presion Creativos je izumitelj tega trenda, katerega so drzna dekleta že sprejela medse. Super Mario frizura je primerna za vse tipe in barve las, vse kar potrebuješ je malo ekstravagance in poguma. In čeprav sprva izgleda kot »nesreča« in nikakor kot pričeska, pa ko se sveža nanešena barva izpere, pride na plano prava umetnost.

Objava na Instagramu je že navdušila modne oblikovalce in tako imajo že nekateri v svojih prihajajočih kampanjah dekleta, katerim lase krasi Super Mario.

Foto: Instagram X-presion Creativos
Foto: Instagram X-presion Creativos

Frizer X-presion Creativos je za interju dejal, da je ta način barvanja las, korak dalje v barvanju, kot smo do sedaj poznali. In pri Pentlji se še kako s tem strinjamo!