LAURA TESTIRA: Novi Essence lipgloss

Ponovno sem se potopila v beauty vode. Tokrat sem preizkušala Essence Matt Matt Matt longlasting lipgloss, ki sodi med novejše izdelke na Essence stojalu.

foto-1Tokrat me je zelo pritegnila nežno roza barva glosa katerega sem prejela v test. Nežen roza odtenek je sicer precej prekriven a kljub temu dovolj nevpadljiv za vsak dan. Definitivno bi ga priporočala vsem dekletom, ki si v času šolanja ne morejo privoščiti temnejših in bolj vpadljivih rdečil. Ampak brez skrbi, Essence je poskrbel tudi za tiste izmed vas, ki obožujete žlahtne barve. Saj se na stojalih ob nežnih roza odtenkih nahajajo tudi glosi v močnih rdečih in roza odtenkih.

foto-2Glede na nizko ceno izdelka (2,49 €), sem presenečena nad resnično dobro kremno, penasto formulo, saj je glos lepo mazljiv, a ni popolnoma prekriven. Malce me moti, da se precej hitro izbriše, kljub ‘longlasting ‘ napisu na embalaži, in če ne uporabiš barvice, lahko steče tudi v majhne gubice okrog ustnic. Meni je še posebej všeč  pol mat zaključek (sicer na embalaži piše da je gloss popolnoma mat), ki je to sezono še kako moden.