Kako smo se imele na COLLISTAR & ILLY dogodku?

Si se danes že razvajala z res dobro skodelico kave in vsaj za nekaj trenutkov pobegnila realitetni? Jaz sem si jo in sicer ne kr eno, ampak skodelico okusne Illy kave, ki sem jo prejela na predstavitvi najnovejše Collistar Ti Amo Italia linije dekorativne kozmetike, ki je tokrat nastala prav v sodelovanju z Illy-jem.

“To je zgodba o neverjetni strasti do lepote, okusa, življenja in njegovih čustev. To je zgodba o ljubezni do vsega, kar prihaja iz Italije. Zgodba o odličnosti in ljubezni do barve, linij in arome…vsega tistega, kar prebudi čustva in hitrejše bitje srca. V tem duhu sta združila srce in moči Illy in Collistar. Nastala je zgodba o ljubezni, lepoti in …kavi. “

Pestra barvna paleta umirjenih rjavih in bež odtenkov v kombinaciji z rdečimi in vijoličnimi rdečili za ustnice, ter laki za nohte, ponuja razširjen spekter ustvarjanja različnih make-upov. Prav zato je ta Collistar kolekcija kot nalašč pisana na mojo kožo!

Trenutno se družimo s Collistar in illy ter spoznavamo novo kolekcijo ličil Collezione Caffe'☕🔝💄😘

Publié par Pentlja.si sur jeudi 28 septembre 2017

 

 

Puro lipstick, izjemno vlažilna rdečila za ustnice z anti-age formulo in vitaminom E, je na voljo v kar petih barvah: 73 cappuccino, 74 caffè macchiato,75 espresso, 76 moka, 77 ristretto. Cena enega rdečila je cca. 20 €.
Lak z visokim sijajem je prav tako na voljo v petih odtenkih: 316 latte macchiato, 317 caffè macchiato, 318 espresso, 319 moka, 320 ristretto. Cena enega laka je cca. 7,60 €.
Sculping effect bronzing powder, na voljo v dveh odtenkih: 1 medium roast, 2 dark roast. Cena enega bronzerja je  cca. 33 €.
Paletka s štirimi senčili, tudi ta je na voljo v dveh barvnih odtenkih: 1 caffè freddo, 2 caffé caldo. Cena ene paletke je cca. 36 €.
Tattoo effect eyebrow svinčniki. Na voljo v treh barvnih odtenkih: 1 cappuccino, 2 moka, 3 ristretto. Cena enega svinčnika je cca. 19,50 €.
Professional eye liner v odtenku: coffee. Njegova cena je cca. 24 €.